Nakon velikog uspjeha plesnog hita „One More Time” ft. Alida, Felix Jaehn i Robin Schulz ponovno su udružili snage kako bi isporučili „I Got A Feeling“

Uspješnom dvojcu se na još jedan upečatljivom ljetnom singlu ovoga puta na vokalnim se dionicama pridružila i talentirana Georgia Ku, poznata po suradnjama s velikanima dance scene kao što su Illenium, Martin Jensen i Party. Spojivši svaki svoj prepoznatljiv glazbeni izričaj s njenim talentom, Felix Jaehn i Robin Schulz ponovo su nas podsjetili zašto je rečeno da kada zajedno rade predstavljaju nezaustavljivu silu. Najnovijim singlom Felix Jaehn najavljuje album „Breathe“ koji stiže ove jeseni.

„I Got A Feeling govori o snazi prihvaćanja i ‘otpuštanja’, o uživanju u životu i upijanja onoga dobroga oko nas. Osobno tako osjećam i zahvalan sam svima koji su bili uključeni u stvaranje ove pjesme“, komentirao je Felix Jaehn svoju novu pjesmu koja već u samom početku donosi nešto neodoljivo što istog trena osvaja publiku. Izgrađena na čvrstim temeljima prepoznatljivog Jaehnovog stila pjesma donosi pozitivne vibracije i plesne vibracije dodatno začinjene jedinstvenim štihom Robina Schulza. Sve skupa upotpunjeno je intrigantnim talentom i upečatljivim vokalnim dionicama Georgie Ku koje su briljantno dočarale ljetnu zvučnu kulisu. Slično kao i prethodni singlovi, „I Got A Feeling“ istražuje različite perspektive mentalnog zdravlja iznoseći pri tome optimistična i pozitivna rješenja upakirana u topli zvučni ugođaj pjesme.

Felix Jaehn_Robin Schulz_Georgia Ku_(c)ViktorSchanz_2021

Posljednjih godina Felix Jaehn istaknuo se svojom sposobnošću za stvaranje uvijek sjajnih glazbenih kombinacija s različitim umjetnicima, a trend suradnji nastavlja i u svojem najnovijem izdanju. Iako je poznato kako je već surađivao s Robinom Schulz, u užim krugovima zna se kako je mu niti rad s Georgijom Ku nije stran. Prvu suradnju ostvarili su radeći s NOTD-om i Captainom Cutsom na singlu „So Close“, a zanimljivo je spomenuti kako je sve istaknutija glazbenica Jaehna ugostila i na svojoj autorskoj skladbi. „Drago mi je što po drugi put ove godine objavljujem singl sa svojim prijateljem Felixom. Stvaranje obje pjesme bilo je jako zabavno i volim surađivati s njim“, komentirao je popularniji njemački glazbenik, DJ i producent Robin Schulz, a suradnjom je iznimno zadovoljna i pjevačica Georgia Ku koja uz riječi hvale donosi i poruku podrške: „Tako sam sretna što sam dio ove pjesme! Felix je doista želio napisati nešto pozitivno o izlasku na drugu stranu mračne faze i mislim da pjesma to savršeno sažima. Nadam se da će i druge ljude inspirirati na jednak naći te da će dodatno podići ljetno raspoloženje“.