Kako su krenuli topliji dani i sve više vremena provodimo na otvorenom, važno je biti svjestan potencijalnih štetnih utjecaja sunčevih zraka na našu kožu.

Prekomjerno izlaganje sunčevim zrakama može izazvati ozbiljna oštećenja kože, uključujući prerano starenje, hiperpigmentaciju i povećan rizik od raka kože. Redovita i prikladna zaštita od sunca ključna je za očuvanje zdravlja kože, sprječavanje opeklina te dugoročno održavanje kože mladolikom i zdravom.

Više od standardne UV zaštite

Eucerin Sun nudi sveobuhvatnu zaštitu od sunca, prilagođenu specifičnim potrebama vaše kože. U formulama koristi inovativnu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne UVA/UVB filtere i antioksidanse za pouzdanu zaštitu od sunčevih oštećenja, uključujući visokoenergetsku vidljivu svjetlost (HEVIS). Sun njega s različitim SPF faktorima klinički i dermatološki dokazano je sigurna i učinkovita za sve tipove i indikacije kože.

Eucerin Sun njega nudi širok asortiman preparata za zaštitu kože cijele obitelji, uključujući posebne linije za tijelo, lice i osjetljivu dječju kožu. Svaki preparat je pažljivo formuliran kako bi pružio visoku razinu zaštite od UV zraka, istovremeno pružajući njegu i hidraciju.

  • Masna i aknama sklona koža: Sun formula sadrži Oil Control tehnologiju za regulacije sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavljajući površinu suhu na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja.
  • Anti-age zaštita: Sun formula za sprječavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože uzrokovanog suncem (fotostarenje).
  • Koža sklona alergijama na sunce: formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE (polimorfna erupcija svjetlosti).
  • Hiperpigmentacije: Sun zaštita s patentiranim sastojkom thiamidolom, učinkovito djeluje na smanjenje hiperpigmentacija i sprječavanje njihovog ponovnog pojavljivanja.
  • Dječja koža: Sun preparati za zaštitu dječje kože od sunca posebno su formulirani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu od negativnog sunčevog zračenja.

Nježna briga za kožu i more: Upoznajte Ocean formulu

Eucerin je uveo inovativnu Ocean formulu kao ključan korak prema održivosti. Ova formula posebno je razvijena s naglaskom na zaštitu morskih ekosustava, s ciljem minimiziranja negativnog utjecaja na oceane i morske organizme. U tradicionalnim preparatima za zaštitu od sunca često se koriste UV filteri koji mogu imati štetne učinke na morski život. Stoga je Eucerin razvio Ocean formulu koja pruža učinkovitu zaštitu od sunca uz nježan pristup morskom okolišu.

Ocean formula integrirana je u sve Eucerin preparate za zaštitu od sunca, osiguravajući sveobuhvatnu njegu za lice i tijelo. Ovi preparati ne samo da štite kožu od štetnih UV zraka, već su formulirani i za različite specifične potrebe kože.

Svaki dan osvojite Eucerin Sun zaštitu od sunca

Sigurnost od sunčevih zraka ključna je za zdravlje naše kože, stoga vam Eucerin pruža svakodnevnu priliku za osvajanje vrijednih nagrada iz širokog asortimana preparate za zaštitu od sunca. Natječaj “Svaki dan 1 Sun” traje od do 30. lipnja 2024. Više saznajte na Eucerin.hr i društvenim mrežama.

Nemojte propustiti priliku za osvajanje fantastičnih nagrada uz istovremenu brigu o zdravlju svoje kože!

Tekst i fotografije: Promo