Česte kožne nepravilnosti poput akni, prištića i mitesera javljaju se kada tijelo prolazi hormonalne promjene. Kod otprilike 80-90% mladih osoba pojavit će se određeni stupanj nepravilnosti na koži. Obično pogađaju adolescente, no sve su prisutniji i kod odraslih osoba, posebice žena. Eucerin ima rješenje za one tamne mrlje koje mogu nastati kao njihova posljedica

Bez obzira u kojem životnim stadiju se pojavljuju ovisno o intenzitetu i dugotrajnosti mogu bitno utjecati na samopouzdanje i samopoštovanje kod osoba koje se s aknama susreću

Posebna njega masne kože sklonoj aknama  

Nakon adolescentske dobi, uobičajene kožne nepravilnosti poput akni nestaju same od sebe, no masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka tamnih mrlja uzrokovanih aknama.

Eucerin® DermoPure njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože: mikroupale, pojačano lučenje sebuma i stvaranje bakterija te hiperkeratozu. Inovativna formula s licochalconom A, salicilnom kiselinom i tehnologijom regulacije sebuma smiruje iritacije i crvenilo, smanjuje akne, prištiće i proizvodnju sebuma te sprječava njihov nastanak. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih bolesti i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon dva tjedna.

Eucerin Dermopure njega

Zadržavanje nepravilnosti – postupalna hiperpigmentacija

Jednom kada se povuku akne i smire upalni procesi, nepravilnosti se mogu i dalje zadržati. Često se pojavljuju u obliku postupalne hiperpigmentacije ili PIH-a. U suštini, PIH je  vrsta hiperpigmentacije kože koja je uglavnom potaknuta načinom na koji se koža regenerira nakon upale. Može utjecati na kožu lica i tijela, osobito na područja izložena UV zračenju, i pojavljuje se u obliku ravnih obojanih mrlja. Osim izlaganja jakom suncu bez adekvatne zaštite, tretmani kože poput dermoabrazije, kemijskog pilinga i laserske terapije mogu također potaknuti nastanak PIH-a. 

Pozdravite se s tamnih mrljama uzrokovanim aknama – nova DermoPure njega

Za mnoge bivše oboljele od akni, tamne mrlje uzrokovane aknama su gorki podsjetnik na njihovu borbu s kožom. Čak i kad se upala povezana s aknama povuče, tragovi akni mogu trajati dugotrajno i stigmatizirati osobe godinama. Iz tog razloga,  Eucerin tim stručnjaka stvorio je inovaciju unutar DermoPure linije njege – DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem – koji smanjuje vidljive tamne mrlje i nepravilnosti povezane s aknama i DermoPure Protective fluid SPF 30 – s UVA/B filterima koji štite od tamnjenja mrlja izazvanih suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

Eucerin Dermopure linija

95% osoba se slaže: „Konačno pobjeđuje tamne mrlje uzrokovane aknama!“ Riječi su to 100 volontera unutar kliničke studije koja je uključila 8 tjedana redovite upotrebe njege, Seruma s trostrukim djelovanjem i  Protective fluida SPF 30 dva puta dnevno. Kliničko ispitivanje je dokazalo povećanu učinkovitost u borbi protiv tamnih mrlja ukoliko se kombinira njega – Serum i Fluid zajedno.

Eucerin Dermopure linija proizvodi serum i fluid

Klinički testiran, Serum s trostrukim djelovanjem formuliran s patentiranim thiamidolom smanjuje tamne mrlje, nepravilnosti i kontrolira sjaj. Prvi rezultati vidljivi su nakon 2 tjedna redovite primjene i kontinuirano se poboljšavaju tijekom vremena.

Eucerin Dermopure linija serum

Glavne prednosti njege na temelju 3 ključna faktora:

  1. Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: Patentirani thiamidol djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući postojane tamne mrlje i sprječavajući njihovu pojavu.
  2. Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina učinkovito smanjuje nepravilnosti dok licochalcone A sprječava ponovno pojavljivanje novih nepravilnosti.
  3. Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože

 

Učinkovitu svakodnevnu njegu masne i aknama sklone kože pronađite u Protective fluidu sa SPF 30 zaštitnim faktorom koji štiti od tamnjenja mrlja uzrokovanih suncem. 

Eucerin Dermopure linija fluid

Glavne prednosti njege na temelju 3 ključna faktora:

  1. Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni pod utjecajem sunca i sprečavaju njihovo pojavljivanje.
  2. Protiv nepravilnosti: Antibakterijski decandiol pomaže u sprečavanju nepravilnosti dok licochalcone A umiruje nadraženost kože.
  3. Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože