Prada beauty objavila je da će glumica, aktivistica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Emma Watson predvoditi kampanju za novi ženski miris – Paradoxe.  No ne samo da se našla u ulozi modela, već je Watson u svojoj prvoj suradnji s brendom debitirala i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok je fotografkinja Harley Weir snimila fotografije za kampanju

Watson je kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ispisuje nova pravila ženstvenosti popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi.

Njezina duboka povezanost s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje čini je ženom koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te ona svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu: drugim riječima, utjelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada.

„Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način.”, Emma Watson, glumica i aktivistica

prada-paradoxe-still-life-range-3-bottles-1-1x1-rgb_dmi_image_na_no-cta
Prada Paradoxe, parfemska voda; 30ml, 559 kn

„Emma Watson odiše snažnom elegancijom i pažljivim, angažiranim duhom zbog kojeg odlučno stremi k pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno utjelovljuje novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njezinog rada, od glume do aktivizma, i više je nego nadahnjujuć te je svaki pojedinačni dio iskaz njezine autentičnosti i vještine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažiranoj generaciji koja zahtijeva autentičnost.”, Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela Prada Beauty.

Brend Prada Beauty surađuje s Emmom Watson i platformom Good On You kako bi poboljšao svoju održivost, etičko postupanje i prakse objavljivanja.

flash!

Prada Paradoxe slavi višedimenzionalnost u odnosu suprotnosti te ponovno definira intenzivnu ženstvenu senzualnost kroz kontrast različitih izražaja. Dominantne note gorke naranče i jasmina, bezvremenski cvjetni tonovi buketa bijelog cvijeća kojima su kontrast avangardne prepoznatljive arome Ambrofix™ i Serenolide™ spajaju se kako bi se stvorio intiman i dugotrajan trag parfema kojim prevladava živahna toplina.
Svijet tehnologije prvo svjedoči tome kako Prada Paradoxe istražuje prirodu uz pomoć inovativne tehnike osmišljene za brend Prada kojom se miris prikuplja iz pupoljka cvijeta gorke naranče prije nego li prolista. Isticanjem njegove cvjetne, intenzivne i svježe note postiže se nova svježina. Neočekivana dimenzija senzualnosti otkriva se kroz upotrebu arome Ambrofix™ koja se obično stavlja u muške mirise. Iz tog se inovativnog biološki prerađenog jantara prirodno izvlači moćna, stabilna i autentična drvenasta nota ambergrisa.
Jedna od najraširenijih aroma na svijetu je Serenolide™, nova i revolucionarna molekula mošusa koja nudi novu definiciju intenziteta tako da ostavlja prepoznatljiv, ali intiman trag. Elegantni mošus ostavlja intenzivni trag dužeg trajanja nego inače te se stoga njegove gornje note mogu primijetiti istog časa i djeluje tako da stvara osjećaj druge kože. Love!