Emily Ratajkowski svakako je jedna od najseksipilnijih žena, a sada je glasno i jasno postavila pitanje ‘Zašto žene ne smiju biti seksi i pametne istovremeno?’

Žene su ženama najčešće najgori neprijatelji. I dok većina javno podržava žene oko sebe, vrlo brzo će se spotaknuti na preseksipilnu fotografiju ili odjeću na nečijem Instagramu. Emily Ratajkowski u svojoj je novoj kolumni odlučila stati na kraj upravo tome, a paralelno je objavila crno bijelu fotografiju na svoj Instagramu na kojoj ima neobrijane pazuhe.

‘Dajte ženama priliku da budu što god požele.’, napisala je u opis aludirajući na problem površnosti i prebrzog zaključivanja u današnjem svijetu. Kao primjer je ispričala svoje sudjelovanje na prosvjedu protiv Bretta Kavanaugha gdje se pojavila u bijelom topu bez grudnjaka. ”Nitko nije pričao o političkom aspektu stvari već o tome kako nisam imala grudnjak.”, komentirala je.

I uistinu, tko je i kada odlučio da žena ne može istovremeno biti inteligentna i bez susprezanja pokazivati svoje obline ako to želi. Ili pustiti dlake, odjenuti se u ono u čemu se osjeća taj dan najbolje. Zašto kao društvo osuđujemo nečiju pojavu, građu tijela, stil ili obline. To je jedino i zauvijek samo njihova stvar. Bravo Emily!

Foto: Instagram @emrata