Konačno imamo uvid u treću sezonu Netflixove hit serije Emily in Paris, koja je popularna unatoč podijeljenim mišljenjima o kvaliteti prikaza i žena, i mode, i Francuske

Nakon uspjeha drugog dijela hit rom-com serije Emily In Paris, Netflix je prethodno objavio da je dao zeleno svjetlo za još dvije sezone. Da, ne jednu, dvije.

Nakon što su dugo skrivali kako će izgledati, a Emily fotkali papparazzi da vide kako će joj stajati outfiti u sljedećoj sezoni kao da je Carrie Bradshaw, sada konačno imamo malo detalja. Na prvim fotografijama izgleda da je romantika u punom cvatu, a pokazali su i nekoliko modnih lookova koji će neke oduševiti, a druge zgroziti.

“Djevojku koja je prigrlila da je basic”, kako vole reći za Emily, izvršnu direktoricu marketinga, i, često, cijelu seriju, glumi Lily Collins. Njezine poslovne i ljubavne avanture u glavnom gradu Francuske osvojile su mnoga srca tijekom početka pandemije, a opsesija se nastavila i u drugoj sezoni, kada je bila Top10 na Netflixovim ljestvicama u više od 90 zemalja, s procijenjenih 107,6 milijuna gledatelja u manje od tjedan dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Na kraju druge sezone (spojleri!), zna se da je Emily imala lukav (?), smotan (?) ljubavni trokut između susjeda Gabriela i njezine prijateljice Francuskinje Camille, a sve se zakompliciralo kada je Emilyin dečko Alfie otkrio da se seli natrag u London. Umjesto da prihvati Alfiejevu ponudu veze na daljinu, Emily je odlučila reći Gabrielu da ga voli, samo da bi saznala da se pomirio sa svojom bivšom djevojkom. Finale je završilo velikim izazovom zbog kojeg je Emily bila nesigurna hoće li produžiti ostati u Parizu i pridružiti se svojoj šefici Sylvie u novoj marketinškoj tvrtki ili se vratiti u Ameriku. Ipak, do kraja epizode, znamo da je odlučila. “Bok Sylvie, ja sam. Odlučila sam”, kratko kaže Emily prije nego što počne odjava.

Iako još nema riječi o tome što bi treća sezona mogla značiti za Emily i njezine ljubavne interese, predviđa se da ćemo sve znati početkom 2023. godine, a neki obožavatelji čak tvrde da je riječ o datumu 10. siječnja!

 

Foto: Marie Etchegoyen/Netflix © 2022