CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 19. siječnja do 23. siječnja 2022. u Dvorcu Stara Sušica, nakon ljetnog izdanja, organizira prvu Zimsku školu pisanja 2021.! 

Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija i Raspisivanje i radionicu gostujućeg voditelja iz Novog Sada, Filipa Grujića, Dramski i prozni tekst. Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene, a prvi puta iz Novog Sada dolazi gostujući voditelj.

Centar kreativnog pisanja dovodi fantastične voditelje radionica

Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu poezije. Ivana Bodrožić, višestruko nagrađivana spisateljica, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljica je radionice Raspisivanje, a Enver Krivac, odličan pisac i mentor riječkih radionica pisanja, vodit će radionicu Proze. Višestruko nagrađivani, mladi novosadski dramski i prozni pisac Filip Grujić gostujući je voditelj,  vodit će radionicu Dramski i prozni tekst.

Dvorac-Stara-Sušica

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, u večernjim satima organiziramo i književne tribine i razgovore s gostima.

Dvorac-Stara-Sušica

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 2600 kn.Na web stranici pronađete radionicu za sebe i pridružite se ovoj jedinstvenoj književnoj avanturi.