Tako se i Dubrovnik ovoga ljeta našao među svjetskim modnim destinacijama zahvaljujući Maria concept storeu.

Svakog ljeta legendarni španjolski brend Loewe, pod vodstvom kreativnog direktora Jonathana Andersona, lansira limitiranu ljetnu kolekciju Paula’s Ibiza inspiriranu boemskim stilom istoimenog kultnog butika koji je koji je vladao modnom i party scenom 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća ovog slavnog otočnog raja.

Samo najprestižniji svjetski butici, smješteni na morskim lokacijama, imaju čast ugostiti ovu jedinstvenu kolekciju i to posebno uređenim tematskim instalacijama u sklopu interijera svojih trgovina, koje na najbolji način predstavljaju razigrani duh i ljetno šarenilo Paula’s Ibiza  kolekcije. Tako se i Dubrovnik ovoga ljeta našao među svjetskim top destinacijama zahvaljujući Maria concept storeu koji već godinama donosi Loewe kolekcije svojim vjernim kupcima.

Pregršt statement pletenih cekera s prepoznatljivim kožnim detaljima, sandale s platformom, retro tenisice i izvezene espadrile, meki ručnici i platneni šeširi s uzorcima samo su neki od modnih detalja koji će vas razveseliti ovoga ljeta, a svilene haljine s printom, kao i one pletene ukrašene metalnim dukatima, lanene hudice, šorcevi od jeansa i svilene tunike pršte ljetnom pozitivnom energijom i šarenilom kojima je nemoguće odoljeti.

Lansiranjem novog pop-up-a dubrovački Maria store i službeno najavljuje početak vrućeg modnog ljeta a u novoj Loewe Paula’s Ibiza kolekciji i instalaciji moći ćete uživati sve do kraja kolovoza.