Možemo li se jednom zauvijek svi složiti da je dugu kosu najteže ošišati? Ako imate dugu kosu, onda znate da je to istina.

Kako bi padala točno onako kako želimo, bila ‘stylish’, zdrava i sjajna – duga kosa treba biti savršeno ošišana. Ne želimo da gubi volumen, ali želimo da je nema na sve strane, vrhovi joj moraju biti staloženi i stanjeni, ali ne postepeni i pretanki. Za dugu kosu želimo da bude ošišana tako da uvijek izgleda kao da imamo frizuru, ali prvenstveno želimo da bude besprijekorno ošišana. Što je, čini se, pravi izazov za neke frizere.

No, Doutzen Kroes u svom je novom You Tube videu (da, Doutzen je postala Youtuberica prije 4 mjeseca), pokazala kako to rade oni koji se stvarno razumiju u kosu. Kao model koji je između ostalog poznat i po svojoj dugoj i prekrasnoj kosi, otkrila je tko je zaslužan upravo za nju. Njeno ime je Frankie Foye, a Doutzen joj odlazi od kad su se upoznale. Frankie u videu otkriva kako je prava tajna šišanje duge kose smanjenje njenoga volumena, ali ne diranje i dužine. Vjerujte nam, htjet ćete ovaj video pokazati svom frizeru!

Foto: Instagram @doutzen