View this post on Instagram

Lovely miss @anabacinger looking fresh as a daisy. 🌼🌼🌼

A post shared by Neha Neha (@nehanehaclothing) on

Maske za lice postale su naša svakodnevnica i dodatak koji uvijek treba imati uz sebe. Zašto tome ne pristupiti s ‘fashion’ strane?

Kirurške maske zagađuju planet. Od kada smo se susreli s pandemijom, susreli smo se i s još jednim predmetom koji je počeo zagađivati zemlju. Rijetki su oni koji ih recikliraju, većina ljudi maske usput baci uz cestu ili u standardni koš za smeće.

Platnene maske idealno su rješenje da budete ekološki osvješteni, ali ne samo to. One će biti i blaže prema vašoj koži jer kirurške će vas najčešće koštati zatvorenih pora, nečistoća i pogoršavanje tena, osobito ako u njima provodite puno vremena. Zato, ako ste u potrazi za originalnim i veselim dizajnom, zavirite na profil brenda Neha Neha. Radi se o vintage ‘updateanim’ i uređenim komadima nakon čega možete nositi unikatni model kakav nema nitko u gradu. Osim toga, recikliranjem odjeće potiče se samoodrživa moda.

Brend Neha Neha još jedan je od onih koji je u svoju ponudu dodao i pamučne maske za lice. Od oslikanih do onih s tratinčicama – sami odlučite koje su vam najljepše!

View this post on Instagram

🌞🌙 or 🌼?

A post shared by Neha Neha (@nehanehaclothing) on

View this post on Instagram

Crazy times we’re living in and I have never thought in milion years never ever never I would be making face masks because there’s a crazy virus going around.🤯 It’s important to wear masks and protect each other but also we have to be resourceful and not to create extra textile waste. I am saddened when I see discarded masks, flinging from the trees or disposed randomly on the street.😤 That’s way I am making masks using recycled materials and putting my own spin on it.🌞 All Neha Neha masks are extra comfy, made following the Olson pattern (the best pattern available for homemade face masks). If you wanna a 😷custom mask,♻️eco friendly,✨and has some extra pizazz be free to slide into my DM’s.📩 . . . #staysafe #wearmask #sustainableliving #sustainability #nehanehaclothing #handpainted #upycling #moonchild🌙

A post shared by Neha Neha (@nehanehaclothing) on

Foto: Instagram @anabacinger