Volite li svoj interijer upotpuniti posebnim detaljima, onda ste sigurno upoznati s brojnim domaćim brendovima koji u svojoj ponudi nude handmade ukrase. Jedan od takvih brendova je i Plavetna, pa ako ste zaljubljenik u detalje koji svakom prostoru daju poseban pečat, radi se o brendu koji bi vas mogao zainteresirati. 

Osnovan 2014. godine, ovaj brend se izdvaja svojim pristupom dizajnu i proizvodnji, stvarajući predmete koji nisu samo dekorativni, već i funkcionalni i održivi. Luna Džidić, osnivačica, svojom strašću prema kreativnosti uspjela je spojiti znanje iz biologije s ljubavlju prema umjetnosti, kreirajući jedinstvene proizvode koji odražavaju njezinu predanost prirodi i održivosti. Kao što smo spomenuli, Plavetna se može pohvaliti s raznolikom ponudom koja uključuje ne samo keramičke detalje poput šalica i posudica, već i ručno izrađen nakit, prirodnu kozmetiku i tekstilne proizvode. Svaki komad iz kolekcije brenda izrađen je s posebnom pažnjom usmjerenom na detalje, koristeći prirodne i organske materijale koji ne štete okolišu. Ova filozofija održivosti je ključna za brend jer odražava Luninu želju za stvaranjem proizvoda koji su ne samo estetski privlačni, već i dobri za planetu.

Našu pažnju su ovog puta ukrali noviteti u vidu keramičkog posuđa. Riječ je o keramičkim šalicama i posudicama koje su na prvi pogled vrlo minimalističke, no ono što ih izdvaja od ostalih su zanimljivi detalji u plavoj boji. Šare uključuju nepravilne ravne i okrugle motive koji u kombinaciju čine interesantnu formu i ovo posuđe pretvaraju u pravo malo umjetničko djelo – čineći svaki komad jedinstvenim.

Naravno, šalice nisu klasičnog oblika, odnosno nemaju ručku. Dolaze u veličini M te mogu zaprimiti 150 ml tekućine, a osim za kavu, idealne su i za matcha čaj ili bilo koji drugi topli napitak. Osim što su savršen dodatak vašoj kolekciji posuđa, šalice i drugi proizvodi iz Plavetna ponude mogu poslužiti kao izvrsni pokloni. Bilo da je riječ o posebnoj prigodi ili jednostavno želite razveseliti dragu osobu, darivanje ručno izrađenog komada s pričom i svrhom iza sebe, zasigurno će izmamiti osmijeh na lice.

Za one zainteresirane za kupnju, Plavetna nudi mogućnost naručivanja putem svog Instagram profila, gdje možete pronaći više informacija o svim proizvodima, kao i pogledati fotografije koje prikazuju ljepotu i detalje svakog pojedinog komada. Prateći Plavetnu na društvenim mrežama, budite u toku s najnovijim kreacijama, ponudama i inspiracijama koje Luna redovito dijeli sa svojom zajednicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli plavetna (@plavetna_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli plavetna (@plavetna_)

Foto: Instagram