Pomno smišljena prva božićna Hug & Punch kava. Domagoj Trusić, jedini Specialty coffee association (SCA) autorizirani trener smislio je vrhunski božićni blend kako bi nam uljepšao blagdane: 50% peruanske, 25% meksičke i 25% kolumbijske kave 

Hug&Punch, domaći dobavljač najfinijih origina kava, vrhunska mikro pržiona i edukacijski centar iz Matulja, kojeg jako dobro poznaju svi kavoljupci ima the kavu prosinca. Christmas Blend kava blagdanska je verzija Hug&Punch kave koja ima zadatak ispuniti prostor mirisima cimeta, klinčića i korice mandarine, a arome jabuke i tradicionalnih začina čine ju složenom i mekanom. Osim toga, ona će naravno napraviti i ono što kava treba raditi – razbuditi misli.

Pitali smo Domagoja, zašto ova kava toliko fantastično paše uz blagdane, a i naša nepca. “U vrijeme adventa sjećanja nas uvijek vraćaju na toplinu bakinog doma i mirisne čarolije njene kuhinje, a posebno kolača. U glavi nam se roje mirisi cimeta i klinčića te toplog pečenog kruha, dok negdje u pozadini osjetimo toplinu i miris drveta kako gori na vatri. Ova kava pruža upravo takav osjećaj.” kaže nam ovaj specialty coffee autorizirani trener. “Često slušamo kuhare i sommeliere kako sljubljuju hranu s vinom, pa nam je to bilo na umu dok smo pripremali ovaj blend. U nadolazećim blagdanima osigurajte si šalicu bez težine i dominacije. Ugodno će se sljubiti uz sve one delicije i slastice koje se nalaze na stolu, a osjećaj da nešto s nečim odgovara će vas navesti da pomislite da ste i vi na pravom mjestu s pravim ljudima.”

lako je savršen poklon svakom zaljubljeniku u kavu, mi smo odlučili jednu pokloniti i sebi. Svakako preporučamo isto. Više o Hug&Punch saznajte ovdje, a Christmas Blend možete kupiti ovdje.