Nakon što se zavjetovala da nikada neće pogledati novu i podosta hvaljenu seriju Pam & Tommy koja je snimljena bez njenog odobrenja, Pamela Anderson pristala je sudjelovati u novom dokumentarcu o svom životu koji priprema, a tko drugi, nego – Netflix

Ovaj najpoznatiji streaming gigant prije nekoliko dana je najavio da je Pamela Anderson „spremna ispričati svoju priču“ u dokumentarcu koji je već nekoliko godina u pripremi. Otkrili su da će, na radost i interes mnogih, ova omiljena popkulturna ikona iz devedesetih napokon osobno ispričati sve što želi o svom profesionalnom, ali privatnom životu. Dokumentarac koji još uvijek nema ime trebao bi režirati Ryan White, a prikazat će ekskluzivne intervjue i nikad viđene snimke, kao i osobne priče iz života nekoć najpopularnijeg imena iz showbiz industrije. Ovaj film napokon bi trebao razjasniti neke situacije i donijeti odgovore na interesantna pitanja koja javnost jedva čeka čuti.

„Moj život. Tisuću nesavršenosti. Milijun zabluda. Nisam žrtva nego ona koja je preživjela i sada može ispričati stvarnu priču“, između ostaloga napisala je Anderson prilikom objave vijesti o snimanju novog dokumentarca, čiji datum izlaska još nije poznat.

Kraj ili početak?

Glumačka postava već spomenute serije koja priča o životu Pamele Anderson i Tommyja Leeja tijekom razdoblja kada je procurila njihova (i prva celebrity) snimka seksa, prije nekoliko dana okupila se na crvenom tepihu kako bi proslavila izlazak zadnje epizode. Na proslavi su se tako pojavili Sebastian Stan, Seth Rogen i, naravno, Lily James, koju kritika i publika hvali zbog glumačke izvedbe, ali i uspješne fizičke transformacije u poznatu Playboyevu zečicu.

lily james finale pam i tommy

Kako bi ostala u liku, Lily James je tijekom promotivne turneje ove serije uglavnom birala izazovne outfite koji odgovaraju osobi koju je utjelovila u seriji. Tako je bilo i na ovom finalnom crvenom tepihu, na kojem se pojavila u poluprozirnoj zlatnoj Roberto Cavalli haljini, koju je tijekom večeri zamijenila outfitom od crnog lateksa. Za kraj, možemo zaključiti kako je njihova priča zasad gotova, a izgleda da ona prava tek počinje.

 

Foto: Mike Windle/ Phillip Faraone/ Tommaso Boddi/ Getty Images/ Twitter