Iako je zima i mnogi bi se prestrašili nad idejom boravka vani po zimskim temperaturama, nadamo se da niste među njima jer slijedi jedan uzbudljiv vikend.

I ovo je vjerojatno dobra šansa za uloviti zanimljiv poklon.

KRUZ4: SITOLAB, BURIED CLOTHES, MAAM CONCRETE & ROTTER WOODOIR

Zadnje izdanje dizajnerskog kruzanja u Preradovićevoj 40, u ateljeu brendova The All i 47, stignete uloviti još danas.Ovaj tjedan u goste im dolaze studio za dizajn Sitolab, produkt dizajnerica Sanja Rotter, dizajnerica Mia Neretljaković sa zanimljivim betonskim proizvodima Maam concrete i Buried Clothes koji donosi sjajne vintage komade s višegodišnjeg kruzanja po razno raznim vintage adresama. Čekaju vas do 20 sati

Prodajna izložba „Hoćeš plakat“

U subotu, u dvorištu Ilice 73 od 18 sati posjetite kolektiv Klet koji vam obećaje veliku prodajnu izložbu plakata genijalnih domaćih umjetnika. Koristeći se tradicionalnim, ali i suvremenim tehnikama, kako kažu duhovito, uspjeli su pripremiti nešto plakata, kuhanog vina, pivica i dobre volje. Ali zapravo vam nude pregled trenutno najboljih mladih i malo starijih umjetnika i ilustratora čije ćete radove moći ponijeti kući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Art Park Zagreb (@art.park.zagreb)

Zimsko izdanje projekta Quart Ilica

Ove nedjelje Ilica se ponovno zatvara za druženje, minglanje, kupovinu, razmjenu iskustava uz puno dobre ulične glazbe. Prošećite Ilicom od 10 do 14:30 i naići ćete na mnogo zanimljivih stvari. Bacite svakako oko na Hortiart kampicu, čekat će vas kod Akademije likovnih umjetnosti i nuditi vam biljke, ukrasne tegle, božićne vijence i terazzo nakit.