Iako pod pravilima ponašanja u skladu s pandemijom, održana je dodjela Grammy nagrada za 2021. godinu. Evo o kojim se trenucima priča cijelo jutro.

Jutro prolazi pod dojmovima dodjele nagrade Grammy. Iako je teško u potpunosti doživjeti je iz razloga što smo lišeni crvenog tepiha, skandala i bezbroj nastupa koje smo navikli vidjeti, čini se da je ipak podigla nešto prašine. Svoj prvi Grammy nastup tako je odradio miljenik ženske publike Harry Styles i to izvodeći hit Watermelon Sugar. Naravno, koreografija i styling nisu izostali, pa je tako Harryjev nastup najgledaniji You Tube video ovog jutra.

Kada se radi o nagradama, za najbolji album godine ponijela ga je, tko drugi, no Taylor Swift. Tako je Taylor uzela u ruke ovu nagradu po treći put, dok je Beyonce postala izvođačica s najviše Grammyja u povijesti, a osvojila je i nagradu za najbolju R&B izvedbu. Billie Eilish osvojila je nagradu za video godine, za pjesmu ‘Everything I wanted’, a praznih ruku nije ostala ni Dua Lipa koje je osvojila Grammyja za najbolji pop album. Najbolji rock album otišao je u ruke benda The Strokes.

Sve pobjednike možete pronaći na stranici grammy.com, a pregled Grammyja u videima donosimo vam u nastavku!