Slikovnica “Djevojčica i čarobna ploča” pokazuje važnost sigurne dječje igre na suncu – daleko od ekrana

Na nedavno održanoj promociji dječje slikovnice “Djevojčica i čarobna ploča”u zagrebačkom Velvet cafeu poslana je poruka o važnosti sigurne dječje igre na otvorenom – daleko od ekrana, ali uz neophodnu zaštitu od sunca koju pruža Eucerin Sun Kids njega!

Djevojčica i čarobna ploča plakat

Podršku za objavljivanje dječje slikovnice, autorica Hele Čičko i Martine Čičko Karapetrić, pružio je upravo Eucerin, dermokozmetički brand broj jedan u Hrvatskoj – u namjeri da kroz ovu društveno odgovornu kampanju ukaže na važnost zdravog odrastanja djece kroz igru na otvorenom, uz nezaobilaznu zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

Premijera najljepše hrvatske slikovnice održala se pred najvažnijom publikom

Važna poruka podijeljena je i tijekom druženja s mališanima zagrebačkog vrtića Radost. U prepunoj sportskoj dvorani zagrebačkog dječjeg vrtića Radost održano je premijerno čitanje pred najvažnijom publikom, upravo onima kojima je slikovnica i namijenjena. Druženje s djecom u zagrebačkom vrtiću Radost trajalo je preko dva sata gdje su oduševljeni mališani imali prilike razgovarati s autoricama hvalevrijednog projekta “Djevojčica i čarobna ploča” Martinom Čičkom Karapetrić i Helom Čičko.

Marina Cicko Karapretic i Hela Cicko

Spisateljice su oduševljenoj djeci približile edukativnu slikovnicu i važnost poruke koju šalje. Oduševljeni mališani su tijekom druženja, na najljepši mogući način, naučili da je boravak u prirodi – daleko od ekrana, najljepša igra. Osim toga, doznali su i da sunce, iako primamljivo, može biti i opasno pa se od štetnih zraka valja dobro zaštititi upravo uz Eucerin Sun Kids njegu!