(Mavimatt lounge fotelja UFO)

Ove genijalne fotelje koje se vrte oko svoje osi, zabavne su jer bi se u njima mogli vrtiti danima, a također su i inovativan dizajnerski namještaj koji daje izvrstan primjer kada se tehnologija i umjetnost spoje u jedno.

‘Emocija dolazi kada se tijelo i um spoje u jedno’- njihova je nit vodilja. Pokretna fotelja specifičnog oblika i naziva UFO stvorena je za sve zaljubljenike science fiction tematike. Sjedalo je ergonomski projektirano tako da se zbog svog specifičnog oblika vrti oko svoje osi u svim smjerovima.

View this post on Instagram

Name this if you want one … 😎😘!!

A post shared by Mavimatt (@mavimatt) on

Promjer od 170 cm ovih fotelja pruža mogućnost sjedenja u dvoje. Fotelje su ručno izrađene od čvrste konstrukcije koja se koristi u automobilskoj industriji i punjene su posebnim tehnološkim vlaknima.

Jastuci koji dolaze u velikom izboru boja, kao i same lounge fotelje, ručno se dovršavaju. Postoji mogućnost izrade custom made fotelje po želji, uz to ova talijanska grupa nudi i ostale kolekcije kao što su UFO color, UFO C i UFO Art, u kojoj surađuju s različitim internacionalnim umjetnicima.

Nas je očarao ovaj dizajnerski namještaj u kojem bi se mogli izležavati i opuštati danima.