Već nas dugo Kylie Minogue nije razveselila novim disco hitom. Vjerojatno još od njezinog najprodavanijeg albuma “Fever” iz 2001. godine, iako je nakon toga izdala nekoliko albuma.

Dobra vijest je što sutra izlazi novi album slavne Australke pod imenom “Disco” i bit će inspiriran zvukovima Studija 54, kako je i glazbenica izjavila, njezinim najdražim plesnim ritmovima. Posljednja tri najavna singla s novog albuma, “Say Something” i “Magic” i “I Love It” najavljuju jako dobru plesnu glazbenu priču, koju su već mnogi mediji proglasili kao onu koja bi mogla spasiti 2020., barem dobrim plesom.

Iako se čini da dugo nismo čuli od Kylie, ova 51-godišnjakinja nije odmarala. Posljednji album izdala je 2018. pod imenom “Golden”, ali obzirom na country i pop prizvuk, kritičari nisu baš bili blagonakloni, rekavši da ne zvuči kao “Kylie”. Zatim, prošle je godine izdala svoju zlatnu kolekciju najvećih hitova koja je odmah zablistala na prvim pozicijama u Britaniji i Australiji nakon čega je uslijedio i zapamćen nastup na britanskom Glastonbury festivalu o kojem se još dugo pričalo. Odmah nakon toga, Kylie je ušla u studio i odlučila se vratiti svom najdražem glazbenom snimivši ovaj album koji uvelike najavljuje njezin disco povratak.

 

Foto: screenshot