Dioptrijske naočale su mali modni dodatak, ali uz ispravan odabir mogu imati velik utjecaj.

Odličan par  naočala može promijeniti vaše lice, stil, pa čak i vaš pogled na život. Tržište naočala preplavljeno je  novim modelima koji kombiniraju osvježavajuće nove detalje, stare klasike i neke nove uvrnute trendove.

Jednostavna prevrtljivost dioptrijskih naočala u kombinaciji s malo make-upa dopušta u isto vrijeme brz i elegantan prijelaz iz glam looka u cool i opuštenu verziju. Uz ponudu Ghetaldus optike nadopunite ili tek započnete stvarati svoju kolekciju.

Ghetaldusova akcija 1+1 vratila se u punom jeku, a to znači da je pravo vrijeme da posjetite naše poslovnice i uz jedne kupljene dioptrijske naočale, druge dobijete besplatno!

Iako se naočale uvijek biraju prema obliku lica, mi smo ovaj put naočale odlučili povezati uz različite karaktere. „Sto ljudi, sto ćudi“- bez brige imamo dovoljno modela i varijacija okvira za sve! Pa krenimo…

NAOČALE ZA KARIJERISTICE

Confidence boost nikada nije na odmet. Odabirom pravih naočala stvorite dodatno povjerenje u poslovnom okruženju, ili se pak’ istaknite odabirom naočala oštrih linija. Vječni klasici poput Tom Forda, Fendija i nezaobilazne Dite odišu sofisticiranošću, međutim vrlo lako su prilagodljivi svakom karakteru. Upravo ono što je potrebno svakoj poslovnoj ženi!

Dita Volnere Rose Gold, 3.070 kn
Tom Ford, 2.200 kn

 

Fendi, 2.300 kn

 

NAOČALE ZA KREATIVKE

Jedan od načina za istaknuti vašu kreativnu stranu je odabir ludih okvira, najčešće napravljenih od acetata u boji ili debljih rubova. Zaboravite na pravilo neprekrivanja obrva, odaberite oversized model okvira i prepustite se tuđim pogledima, jer takve modele šteta je ne vidjeti. Mi ih obožavamo!

KLISAB Vuk, 919 kn

 

Jimmy Choo, 1. 600 kn

 

Givenchy, 1.700 kn

 

NAOČALE ZA RETROLJUPCE

Dioptrijske naočale s upečatljivim retro okvirima postale su nezaobilazan dio geek chic looka. Šarmantne, efektne i glamurozne. Sa sobom uvijek donose dašak nostalgije. Tko je rekao da granny look ne može biti chic!?

Cutler & Gross, 2.790 kn

 

Max Mara, 1.530 kn
Givenchy, 1.700 kn

NAOČALE ZA MILENIJALKE KOJE ĆE TEK POSTATI TRENDSETTERICE

Milenijalci – nova generacija koja donosi velik broj novih trendova. Blast from the past u nekom novom ruhu. Pristupačne cijenom, a svojim izgledom u trendu. Može li bolje od ovoga? Za sve buduće trendsetterice donosimo okvire koje će vas istaknuti iz mase.

Guess, 740 kn
KLISAB Breza, 799 kn
Bolon, 1.2400 kn

NAOČALE ZA NAŠE NAJVJERNIJE TRADICIONALISTICE

Naravno, nikako ne smijemo zaboraviti za one koje su nam vjerne od samih početaka! Elegancija i jednostavnost dizajna dioptrijskih naočala nikada nije izgledala bolje! Naglasite usne crvenim ružem, odaberite mačkasti ili okvir čistih linija et voilà! Elegancija s kojom ste  ste spremne pokoriti svijet.

Ghetaldus, 494 kn

 

Christian Dior Signature, 2.590 kn

 

KLISAB Luna, 929 kn