Super ideja dolazi s potpisom Dilemma Posters – kao podsjetnik na ono što bi nam stvarno trebalo biti najvažnije.

Nakon koronavirusa, potresa, ostajanja kod kuće, lako se bilo izgubiti u promjeni lifestylea, ali i nekim životnim vrijednostima. Dok su mnogi navedene situacije doživjeli kao itekakav ‘wake up’ call i podsjetnik na ono što im je uistinu važno u životu, drugi su se ‘bacili’ na anksiozni online shopping ili se nepotrebno zatrpali namirnicama ne misleći da će one možda biti potrebne i drugima. Iako su stigli malo bolji dani, budućnost je mnogima i dalje nepredvidiva.

No, Dilemma Posters svakako su nam popravili dan kada smo zavirili u novitete njihovog web shopa. Nedavno su lansirali novu seriju postera koji će vas itekako podsjetiti na ono što je uistinu važno, i to ne samo natpisima već i upečatljivim bojama. Možete birati ljubav, sreću, slobodu, nježnost ili zahvalnost i objesiti je na vama omiljeno i vidljivo mjesto. U galeriji pogledajte postere, a naručite ih na službenoj stranici dilemmaposters.com! Cijena ovisi o dimenziji, a kreće se od 120 do 300 kn.

Osim toga, možda se bliži i neki rođendan koji nećete biti u mogućnosti provesti s osobom do koje vam je stalo ili je jednostavno želite razveseliti s novim detaljem za dom. Ovo bi moglo biti idealno rješenje!