Svi se možemo složiti da je dom prostor u kojem bismo se trebali osjećati dobro. Upravo je s tom idejom svoje djelovanje započela Soba.hr – internetska galerija koja predstavlja pažljiv izbor funkcionalnih, inteligentnih i održivih dizajnerskih komada za dom

Selekcija komada iz nove galerije potvrđuje tezu iza ovog projekta koja tvrdi da dizajn može poboljšati naše živote, kao i da je dom multidisciplinarno mjesto i refleksija onoga što jesmo i čime se bavimo. Koncept Sobe oslanja se na predstavljanje aktualnih radova koji su relevantni i pokazuju budući smjer dizajna, a ovo je naš izbor proizvoda koji donose dobar vibe kroz cijeli dan.

Neobične škaro-šalice

Svaki dan volimo započeti kavom pa zašto ne bismo istovremeno uživali i u kul dizajnu šalice iz koje je pijemo? Dva držača za prste koji podsjećaju na škare osigurat će čvrsto držanje, a nepravilnosti u finalnom glaziranju koje su rezultat ručnog rada daju baš šarmantan finiš.

Dizajnerske šalice iz digitalne galerije Soba

Bilježnice koje nikada nećete do kraja ispuniti

Imate li svoje najdraže bilježnice u koje zapisujete baš – sve? U trenutku ispunjavanja njihovih zadnjih redaka, sigurno ste nekada osjetili neobičan osjećaj rastanka. Personalizirana bilježnica koju možete pronaći na ovom web shopu trajat će onoliko koliko vi želite. Sastoji se od omota i refila različitih dizajna, a elastična traka omogućava da slobodno vadite ili dodajete papire prema svojim potrebama. Tako nastaju sasvim posebne i samo vama svojstvene bilježnice. Obožavamo ovakvu jednostavnu prilagodljivost koja olakšava svakodnevne obaveze!

Bilježnice iz digitalne galerije Soba

Vaza koja hvata poglede

Riječ je o dizajnerskom predmetu koji osvaja svojom višeslojnošću. Iako je ukras sama po sebi, ova vaza idealna je i za prave aranžmane u japanskom stilu. Otvor pod kutom prezentira cvjetnu dekoraciju na sasvim drugačiji način koji neće proći neprimjećeno. Isprobajte i ovaj trik – ako se postavi na sunčevu svjetlost, vaza će od staklene površine reflektirati spektar boja u prostor koji ju okružuje.

Vaza iz digitalne galerije Soba

Svijeće s twistom

Znamo, posvuda su, ali i nama se sviđaju! Zakrivljene svijeće koje smo u posljednje vrijeme viđali na Instagramu dostupne su i u našoj blizini. Ova svijeća neobično je funkcionalna jer ima dva kraja i stoji sama, bez držača. Dolazi u tri boje i uvijek će odlično izgledati u svakom domu kao dekor, ali i u posebnim večernjim satima kada svojim plamenom stvara zaigran mood.

Svijeća iz digitalne galerije Soba

Foto: Soba.hr