Miris je svjedočanstvo Neymarovog nevjerovatnog putovanja od djetinjstva i igranja nogometa u siromašnim četvrtima do njegovog uspona i svjetske slave. Ako postoji osoba koja zna što je potrebno za uspjeh to je Neymar

S nevjerojatnih 250 milijuna followera na društenim medijima Neymar Jr je rangiran u top deset svjetski poznatih osoba. Njegov neumorni optimizam, cool stav te odanost obitelji i prijateljima čini ga pravim uzorom mladim generacijama.

On je prva poznata osoba iz svijeta sporta koja predstavlja Diesel miris. Neymar je bio uključen u sve aspekte mirisa, od početne kreacije do kampanje.

“Sudjelovao sam u najvažnijim odlukama”, izjavio je Neymar Jr. “ Miris je morao biti smion i povezan s onim što volim. Htio sam miris koji će pričati moju priču”. Crno zlatna parfemska bočica inspirirana je Neymarovom najpoznatijom tetovažom – lavom.

Izlazak mirisa DIESEL SPIRIT OF THE BRAVE se podudara s Neymarovih deset godina u profesionalnom sportu i desete obljetnice Dieselovog Only The Brave mirisa za muškarce.

Parfem je dostupan u Diesel trgovinama u Rijeci, Splitu i Zagrebu.