Stigla je nova zimska kolekcija dizajnerice Diane Viljevac koja donosi komade inspirirane kombinacijom modernog i avangardnog, a naš favorit su neodoljive haljine idealne za nadolazeće svečane prigode

diana viljevac

Nova kolekcija donosi odvažne siluete uz pomno odabrane materijale, a najviše pozornosti privlače izazovni modeli haljina koji prate liniju tijela i ističu figuru na decentan način. Asimetrija nije izostavljena niti ovaj put, a vidi se na elegantnijim, večernjim modelima. Oni su obogaćeni decentnim sjajem uz koji se dobro slažu minimalistički detalji i nakit, pri čemu fokus i dalje ostaje na neponovljivom dizajnu i osobi koja ga nosi. U ovoj kolekciji predstavljene su i mini haljine kojih se dizajnerica ne odriče ni u ovoj hladnijoj sezoni.

diana viljevac

diana viljevac

Elegancija s prizvukom klasike

Osim zavodljivih haljina, Diana Viljevac je za ovu sezonu pripremila i druge komade. Vratio se hit kaput koji je prošle godine zavladao našom modnom scenom, a ovoga puta dostupan je u novom dizajnu, ali i novim bojama koje se slažu s ostatkom kolekcije. Stigli su i kombinezoni, novi modeli suknji, kao i sako koji se slaže sa svim modnim kombinacijama. Nova kolekcija donijela je zaista bezvremenske komade, a dizajnerica je inspiraciju pronašla u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh.

diana viljevac

diana viljevac

Bez obzira na činjenicu da u zagrebačkoj trgovini Diane Viljevac u jednoj posjeti možete izabrati kompletan outfit, kao i prethodnih sezona, novi modeli mogu se izraditi prema želji kupca. Svi komadi se tako mogu napraviti po mjeri, a klijentima je na raspolaganju paleta različitih boja i materijala. Novi proizvodi, kao i modeli iz prošlih kolekcija dostupni su na webshopu i u Dežmanovoj 4, a do 28. studenog moguće ih je nabaviti po sniženoj cijeni uz Black Friday popust od 20 %.

Foto: Karmen Poznić
Model: Pavla P. (Talia models)
Make-up: Matea Beranek
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)