Matt Reeves, redatelj novog filma “The Batman” je putem svog Twittera fanovima otkrio novu scenu te na taj način proslavio ‘rođendan’ ovog super-junaka.

Naime, u svijetu je 18. rujna obilježen “Batman Day”, dan koji obilježava prvo pojavljivanje lika Batmana u Detective Comics, 1939. godine. Dan Batmana prvi put je predstavljen 2014., povodom proslave njegove 75. obljetnice, a zatim se iz godine u godinu nastavio obilježavati te je Batman tako ove godine proslavio 82. rođendan.

Upravo je tim povodom Matt Reeves na svom Twitter profilu objavio fotografiju iz sobe u kojoj se bavi post-produkcijom filma te na ekranu ispred njega vidimo scenu s Batmanom, koja do sada nije bila predstavljena. Fanovi su također zamijetili i kako Reeves na rukama ima ljubičaste rukavice, što daje naslutiti i povezanost s Jokerom. budući da je to njegov zaštitni znak.

Osim fotografije, otkrio je i kako će kroz četiri tjedna na DC FanDome događanju prikazati i potpuno novi trailer filma, što je bilo potvrđeno i ranije.

U proslavi Dana Batmana pridružio se i skladatelj Michael Giacchino, zadužen za glazbu u filmu te je na svom Twitteru objavio kratku snimku orkestra koji svira skladbu iz filma.

Fanovi diljem svijeta tako su dobili dva interesantna detalja iz iščekivanog filma “The Batman”, koji nam u kina stiže 4. ožujka 2022., a u kojem glavnu ulogu nosi Robert Pattinson. Dok iščekujemo još noviteta, stavljamo ovdje i podsjetnik na prvi, i zasada jedini, trailer filma.

Fotografija: imdb.com