Najpoznatije svjetske modne influencerice uživale su u Grčkoj. Razlog tome bilo je druženje koje je organizirao Net a Porter, a ovo su najljepše fotografije s njihova putovanja

Biti zvijezda na Instagramu ne znači samo da imate tisuće i tisuće pratitelja. Ne znači više ni samo da ste dobro odjeveni. Ono što privlači pažnju je lokacija. Što egzotičnije i luksuznije, to više lajkova na fotografiju.

Svjetski brendovi i tvrtke to itekako već poduže znaju, a jedno od nevjerojatnih putovanja organizirala je velika shopping stranica Net a Porter. Ni više ni manje, na druženju su okupili ‘creme de la creme’ Instagrama među kojima su bile i Španjolka Gala Gonzales, Skandinavka Pernille Teisbaek te Talijanka Giorgia Tordini.

Sve su bile smještene u jednom od najluksuznijih resorta na svijetu, a radi se o Amanzoeu u Grčkoj, točnije na Peloponesseu koji se smjestio usred maslinika, okružen je vinogradom, a osim gigantske biblioteke te bazena duljine 25 metara, okružen je i amfiteatrom.

Ove svjetske influencerice dale su nam dobar uvid u ljeto kao i u ljetne kombinacije, a svojim fotografijama na Instagramu odvele su nas na putovanje barem virtualno. Je li ovo bilo jedno od najljepših modnih putovanja ikad? Prosudite sami u nastavku.

Foto: Instagram (@galagonzalez, @pernilleteisbaek, @giorgiatordini)