S ublažavanjem mjera otvorila su nam se neka od omiljenih mjesta u Zagrebu. Među njima je i Melt, a evo što sve novog možete isprobati!

Melt u Radićevoj ulici je taman uživao u slavi zahvaljujući svojim doručcima, brunchevima i naravno – gelato sladoledima. Ponovno su otvorili svoja vrata 2. svibnja, s naglaskom na poštivanje svih mjera o udaljenosti, a ako ipak niste spremni na socijalizaciju, Melt ponudu možete naručiti i online, otići po nju ili da vam je dostave.

A kada vidite što su vlasnice sve novog pripremile poželjet ćete to učiniti odmah sada. Započet ćemo s novim okusima sladoleda, tj. gelata među kojima su sada i – slana karamela, jagoda, ananas, kokos, matcha s komadićima bijele čokolade i kikiriki koji je postao veganski. Kada naručujete pakiranje za van imate nekoliko opcija. Možete naručiti 3 standard okusa (500 g) za 75 kn ili 6 standard okusa (1000 g) za 140 kn. Tu su i gelato mix te gelato premium kombinacija.

Melt gelato sladoledi potpuno su prirodni, bez umjetnih aroma ili konzervansa, a svi su okusi bez glutena.

Što se tiče hrane, Melt je i na taj menu donio novosti pa tako sada možete isprobati novu proljetnu ponudu. Među slatkim jelima su Acai zdjela, granola, Smoothie te Superfood Smoothie zdjela. Zatim zobene pahuljice, tost s maslacem od kikirikija s dodacima, a tu su i kolači među kojima je i mega popularni banana bread. On spada u novitete pa ga tako možete naručiti cijelog, baš kao i bezglutenski kruh, čokoladni kolač, quiche te domaću granolu od 200 ili 350 grama. Ne znamo što još čekate!

Foto: Instagram @melt_zagreb