Ana Buljan i Ivana Zec Škember, vlasnice omiljenog coffee shopa na Trešnjevci pod imenom Karibu Kaaawa već su pokazale kako vrijedi razmišljati ‘van kutije’ kada je posao u pitanju.

Od samog osnutka svog coffee shopa u Ozaljskoj 34 prije nekoliko godina, organiziraju različita događanja, podupiru neetablirane umjetnike, dizajnere, start-upove te su se rado uvijek odazvale na humanitarne akcije kao što je i nedavni projekt taksi prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju koji nosi naziv “Nisi sama – ideš s nama! U svom poslovanju pokušavaju uvijek pomaknuti granice prema naprijed pa se tako na njihovom webshopu možete i pretplatiti, ni više ni manje, nego na kavu.

Stigli su kolačići🍪🍪#karibukaaawa #coffeeandcake #tart #appletart #oatcookies #kava #kavaukvartu #coffeetogo #coffeeshop #chailatte

Objavljuje Karibu KaaawaUtorak, 1. rujna 2020.

 

Kako kažu, gotovo nitko ne želi započeti dan bez vrhunske kave, a jutro se može pokvariti ako vam svježe količine ponestanu. Također, u svojoj ponudi imaju vrhunska zrna pržioničara diljem Europe tako da s njima dobivate i jedinstvene birane okuse omiljenog napitka. Pretplatom, na period koji sami odaberete (bilo 3, 6 ili 12 mjeseci), na vaša vrata svaki mjesec će stići kutija s kavom (250g) koju mi pažljivo biramo svaki mjesec za vas. Naša kutija s kavom bit će vaše mjesečno iznenađenje koje će vam osvježiti svaki novi radni dan, kao i dane odmora, poručuju Ana i Ivana, a više saznajte ovdje.

Foto:  Berislav Galac Photography