Crocs ima novu cool Tie-Dye liniju obuće, koja svojom zaigranošću nadilazi sve uzraste i spolove

Ovo ljeto Crocs nastavlja svoju modnu priču sa šarenim uzorcima i Jibbitz ™ koji omogućuju svakom pojedincu da izrazi svoju osobnost. Kolekcijom Tie-Dye svoju su klasičnu liniju podigli na novu razinu, jer je jedina potpuno jedinstvena, zabavna i ekstra moderna. 

Trend tie-dye trenutno je vrlo popularan u modnom svijetu, tako da svoje omiljene Crocs možete kombinirati s drugim modnim komadima Tie-dye-a, poput laganih haljina, suknji ili širokih majica sa stilom iz 90-ih.

Uvođenjem novih nijansi boja i širenjem u nove stilove, Crocs održava svježinu i uzbuđenje za pojedince svih dobnih skupina. U Crocsu, koji je najveći svjetski dobavljač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme, vjeruju da bi se svi trebali osjećati ugodno u svojoj koži, pa potrošačima nude slobodu i personalizaciju svakog para cipela. Linija Tie-Dye ispunjena je osobnošću i bojom te svatko može pronaći nešto za sebe. Jednostavno odaberete određeni uzorak i prilagodite ga svom stilu pomoću različitih Jibbitz ™. U Crocsu su svjesni da boje pobuđuju toplinu i zabavljaju, čineći cipele jedinstvenijima.

Istodobno, ne nedostaje udobnosti, što je tipično za svu Crocs obuću. Sa svakom linijom uvijek predstavljaju nešto novo. Trude se udovoljiti svakoj želji svakog kupca i ne boje se izaći izvan okvira, što su učinili s kolekcijom obuće Tie-Dye. Razvili su sve, od prvih klasičnih Crocs klompi do sandala, od klasičnih papuča do dječjih proizvoda pa sve do nove, izražajne i odvažne linije. Ovi živopisni dizajni pružaju vam izvrsnu priliku da izrazite svoj jedinstveni stil koji ste možda do sada skrivali.

Trend Tie-Dye nedavno je postao vrlo popularan, a može se vidjeti i na raznim modnim komadima. Svoje omiljene Crocs možete kombinirati i s modnim komadima odjeće Tie-Dye koje možete izraditi sami kod kuće. Pustite mašti na volju i dopustite da vas protok boja odvede u stvaranje jedinstvenih Tie-Dye modnih komada.