Ponekad predmeti imaju moć preuzeti cijeli naš Instagram feed. Vjerojatno se možete složiti da ne možete skrolati ni minute a da ne vidite ONU Tôteme jaknu sa šalom, zar ne? Dok su dizajnerske ‘It’ kupnje uobičajena praksa fashionistica, ne možemo si pomoći a da se ne razveselimo kada vidimo torbu koju si možemo priuštiti. Ključne riječi za upisati: crossbody COS torba

Uz oblik The Row kultne banana torbe od 1800 funti, ali s cijenom ispod 100 funti, jasno je zašto se svi žele dočepati ovog komada. Izvorno samo u crnoj boji, naravno, ova je klasična boja bila tako brzo razgrabljena da je rasprodana online i u trgovini u roku od nekoliko dana. No, srećom, ovoj it torbi su se pridružile tamno-smeđe, pa čak i neonsko zelene iteracije, tako da je bilo više za odabir.

Dobra vijest je da smo ovdje da vam kažemo da su sve boje upravo obnovljene i da su im se pridružile ne jedna, već dvije nove nijase. Nastavite scrollati kako biste vidjeli ove odvažne boje u koje ne možemo prestati gledati.

Trendi highstreet torba sezone

Najprije ćemo vam pokazati izvorni crni stil. Minimalistica Alexis Foreman bila je jedna od sretnih insajderica koja je prva dobila COS torbu. Vidite kako jednostavno izgleda bez imalo truda u kombinaciji s pouzdanim trenchom? Pola privlačnosti ove torbe je opuštena silueta koja vam omogućuje da je nosite kao torbu preko ramena, preko ramena ili u ruci, kako ju je isfurala Marisa Martins.

@alexisforeman

@_marisamartins_

Bravo COS!