Vjerovali ili ne u astrologiju, vjerujemo da svakome treba sad poneka riječ pozitive i nade u bolje sutra. Na sreću, jedna od najpoznatijih astrologinja na svijetu, ima dobre vijesti

Chani Nicholas već godinama slovi kao jedna od najpoznatijih i najtočnijih astrologinja, što joj je donijelo i poziciju glavne astrologinje brenda Oprah Winfrey. Od tiska do onlinea. Svoj status zacementirala je kada je početkom godine upozoravala da nam slijedi jedna od najkaotičnijih i najneugodnijih godina u novijoj povijesti. Upozorila je na konjukciju Saturna i Plutona koja se događa svakih 36 godina, “…a jednostavnom računicom, jasno je da tu konjukciju ne želimo jer je svaki put donijela iznimno ružne stvari. Primjerice, zadnji put je bila pandemija AIDS-a, a dogodila se i za vrijeme pandemije kuge.” Naravno, nije svaki put bila zdravstvena kriza, ali bila je toliko puta, da je mogla pretpostaviti ili pandemiju ili katastrofu tih razmjera. No ovog puta donosi bolje vijesti.

“Ako bih morala upotrijebiti jednu riječ za 2021., to bi bila – radikalna. Godina će započeti inoviranjem naših zastarjelih struktura, i revolucijama koje ćemo svi interno prolaziti, ali koje će zahvatiti cijeli svijet. Od privatnog do političkog, spremni smo za update sustava. Vanjske i unutarnje strukture koje su krute, samo naizgled čvrstih temelja, i tradicionalno smatrane određenim normama, bit će na kušnji, bit će testirane, i rekonfigurirane u sklopu hitnog poziva za promjenom koja je potrebna svijetu.”

Chani je također naglasila da je 2021. oblikovala rijetka konjukcija Jupitera i Saturna u Vodenjaku, koja se dogodila u prosincu 2020. godine, a ta konjukcija je naznaka dolaska nove ere. “Pod ovim znakovitim pokroviteljstvom, snaga kolektiva i potreba za novom strukturom kojoj stremimo je neporeciva”, te dodaje da “ono što će se također dogoditi u 2021. jest to da će Saturn, planet forme, strukture, sustava, zakona i regulacija biti u kvadratu s Uranom, planetom promjena, pobune i obrata. To je jako intenzivan aspekt koji će stvoriti mnoge napetosti, a koje ćemo uostalom vidjeti tijekom godine. Međutim, to ne mora biti loša stvar. Pogotovo zato što je nužno promijeniti arhaične strukture koje vladaju svijetom. Neće biti lako, ali mislim da ako se i dalje oslonimo na svoju kolektivnu snagu i na to da se ne oslanjamo na sustav, već jedni na druge, da će se promijeniti ton svijeta.” Također naglašava da se na sredini godine nalazi jedna velika svijetla točka, od sredine svibnja do kraja srpnja. “To je trenutak kada Jupiter ulazi u znak Ribe, i to je prvi trenutak godine kad će sve krenuti u nekom lakšem smjeru. Pogotovo ima jedna iznimno sjajna točka, 3. lipnja, koja se nalazi između Jupitera i Venere. 28. prosinca sjaji jako slično. Ta dva trenutka znače velike stvari za 2021. Znače nadu.”