Ove jeseni, CHANEL Makeup Creation Studio podiže svoju ekspertizu u paletama bojama još na višu razinu dizajnirajući kolekciju za usne i nokte koje se savršeno uklapaju s nijansama ULTRA LE TEINT Fluide pudera!

Ova kolekcija bez presedana nudi besprijekoran izgled u nijansu, a istovremeno je prilagođena onima koji žele hrabriju, sofisticiraniju šminku. Koža, usne i nokti nude harmoniju i kontrast u raznolikoj paleti boja, apelirajući na stvaranje looka oko nijanse tena.

chanel beauty fall 2022 chanel beauty fall 2022 chanel beauty fall 2022

CHANEL Makeup Creation Studio crpio je znanje iz svog već doktorata na području podloge, a koju je stjecao i razvijao nekoliko godina, kako bi stvorio savršeno usklađene ruževe za usne i lakove za nokte! Stoga je kolekcija JESEN-ZIMA 2022. više od bazičnog sparivanja nijansi: ovdje je svaka nijansa dizajnirana s ružičastim ili zlatnim podtonom kako bi se pružio neprikosnoven završetak koji makeupu daje dimenziju i blistavost, čak i u nijansu toniran izgled.

chanel beauty fall 2022 chanel beauty fall 2022 chanel beauty fall 2022

Proizvodi visokog standarda i na razini boje i formulacije, imaju nijanse koje dolaze u dva različita podtona na izbor, ovisno o željenom učinku šminke. Zlatne nijanse obavijaju usne i nokte blistavim sjajem, dok ružičaste nijanse daju svježinu.

chanel beauty fall 2022

Zahvaljujući ovoj preciznosti boja, nijanse ULTRA LE TEINT Fluide ove sezone usklađuju se s ROUGE ALLURE i LE VERNIS kako bi otkrile individualnost svake žene. Love, love, Love