Krasno je vrijeme, i zašto si ne bismo malo začinili dan novim i odličnim numerama, i napravili ugođaj za početak vikenda?

Japanese Breakfast

Tko god se voli prvo malo odmoriti i eksperimentalna balada mu zvuči odlično kad je o opraštanju od radnog tjedna riječ, svidjet će se “Posing In Bondage”, solo projekt mlade kreativke Michelle Zauner čiji novi album jedva čekamo.

Pocket Palma

Ovaj senzacionalni synth pop duo je sredinom prošlog mjeseca najavio album odličnim proljetnim “Dalekim poljupcima”. Jako nam se sviđa i videospot, a sve potvrđuje da je Pocket Palma među vodećim imenima domaće glazbene scene.

Tierra Whack

Za ovaj zanimljiv singl se zanimljiva američka reperica udružila s tvrtkom LEGO, gdje su zajedno s djecom stvarali razna intergalaktička stvorenja, raketne bacače, dvorce… Uostalom, pogledajte i poslušajte.

Doja Cat feat. ZSA

Objavile su novi singl i videospot prije nekoliko sati, no već je skupio preko milijun pregleda na YouTubeu. Svi koji vole opus ovih glazbenica, svidjet će im se i ova numera dobra za popodnevnu vožnju pri povratku iz prirode.

Foto: Tierra Whack “Link” still