Netflix je za iduću godinu objavio vijest kako je u pripremi prvi stand-up specijal australske komičarke Celeste Barber. Bit će to snimka njezinog posebnog nastupa iz Opere u Sydneyju, nastale u sklopu turneje Celeste Barber – Fine, Thanks.

Prema Netflixu, Celeste Barber će istraživati ​​teme u rasponu od seksualnih igračaka za slavne osobe do toga zašto zgodne djevojke ne mogu plesati i detaljno opisati vrtoglavu euforiju zbog poziva na Coachellu – koja je iste godine i otkazana. Njezin rasprodani nastup u opernoj kući u Sydneyu prati svjetsku turneju koju je provela u Sjevernoj Americi, Velikoj Britaniji i nekoliko europskih zemalja. Barber također radi s Netflixom na prethodno najavljenoj dramskoj seriji Wellmania, inspiriranoj romanom Brigid Delaney, Wellmania: Misadventures In The Search For Wellness, koja će također biti lansirana 2023. godine.

“Ovo je bila tako velika godina za mene i ne mogu zamisliti bolji način za završiti svoju svjetsku turneju od snimanja Netflixovog specijala u Operi u Sydneyju,” rekla je Barber ovim povodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix Australia & NZ (@netflixanz)

Foto: Celeste Barber.com