Lan je prirodni materijal te kao takav idealan za vašu kožu. Ne samo da je hipoalergen već i otporan na bakterije, dopušta da koža diše i olakšava spavanje svima onima s osjetljivom ili problematičnom kožom tijela.

A osim toga, nevjerojatno je chic. Divan u interijerima, osobito onim ljetnim, lan je svakako detalj koji će transformirati vašu spavaću sobu i učiniti od nje pravu oazu. Pitate li se gdje ga nabaviti, naš prijedlog je domaći hand-made brend Catsandboys koji na svojoj stranici nudi neodoljive predmete od pamuka i lana, za djecu i odrasle.

Minimalističkog dizajna, prirodnih boja, opuštenog izgleda, Catsandboys laneni pokrivači mogli bi biti upravo ono što će dodatno poboljšati vaše ljeto. Osim prekrivača tu su i jastučnice od lana, ali i niz drugi proizvoda za doma, kao zavjese i stolnjaci.

Lan je genijalni prirodni materijal koji se smatra detaljem iz svijeta luksuza, a sa sobom donosi neke neosporive beneficije. Omogućava da koža diše tako da je super izbor za sve one koji imaju probleme s kožom, ne prikuplja bakterije tako da će odgovarati alergičarima. Iako ga ovdje savjetujemo za ljeto jer jednostavno – hladi kožu, zimi je isto tako grije, što možda ne biste očekivali. Jako dobro upija vlagu, čak do 20% svoje težine prije no što se smoči, tako da budite sigurni da ćete uvijek spavati u svježoj i mirisnoj posteljini. Puno je dugotrajniji od ostalih materijala tako da ćete ga imati u svojoj spavaćoj sobi godinama, a izgledati će vječno luskuzno i chic. Pruža mekan dodir na koži zbog čega će ga obožavati i djeca.

Catsandboys proizvodi su napravljeni od 100% lana i zadržavaju njegov prirodni izgled. Možete ih kupiti ovdje: catsandboys.eu.

Foto: Instagram @cats.and.boys