Luksuzna modna kuća Versace imenovala je Caroline Deroche Pasquier za svoju novu šeficu potpredsjednice globalnih komunikacija. Radi se o samo jednom od novih poslovnih poteza, u sklopu najnovijeg remonta milanske kuće.

Caroline, koja dolazi u Versace iz druge milanske kuće Bottega Veneta imala je iznimno zapaženu karijeru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caroline Deroche Pasquier (@carolinederochepasquier)

Svoj put započela je u YSL-u 1990., postajući ataše de presse do 2002. godine. Zatim je prešla u Louis Vuitton, gdje je provela pet godina prije nego što je zauzela poziciju direktorice tiska i odnosa s javnošću u Givenchyju. Njezin uspon u modnom svijetu nastavio se i u Coachu, gdje je provela tri i pol godine kao SVP globalnih odnosa s javnošću i komunikacija robne marke.

Nakon uspješnog razdoblja u New Yorku, Deroche se vratila u Europu 2019. kao CMO u Stella McCartneyju prije nego što se pridružila Bottega Veneti u listopadu 2020. kao direktor globalnih komunikacija. 

Njezina raznovrsna iskustva na visokim položajima u četiri modna kapitala svijeta – Londonu, Milanu, New Yorku i Parizu – čine je izuzetno kvalificiranom za vođenje komunikacija za renomiranu modnu kuću poput Versacea.