Lizzo i Cardi B objavile su svoj zajednički singl “Rumors“, što im je prva glazbena suradnja i kojom spremno progovaraju o tračevima koji ih okružuju

Pretpostavljamo da su Lizzo i Cardi B, koje su nedavno objavile videospot i singl za pjesmu “Rumors”, cijelu suradnju dogovorile još kad su se obje pojavile u filmu “Hustlers”. Iako su mnogi ovo priželjkivali čuti i vidjeti, nagađanja da bi ove dvije glazbenice mogle nešto napraviti skupa vjerojatno nisu išla u smjeru da će objaviti pjesmu koja otvoreno priča o “tračevima”, kojima su obje okružene u žutim tiskovinama.

Spot nas vraća u grčko doba u kojem su naše dvije protagonistice boginje, a ismijavaju i sve što se o njima pisalo, od prekida, novih odnosa, a u Lizzinom slučaju, čak i činjenica da je “bolesna” jer je otišla na detoksikacijsku dijetu. Poigravaju se i s ASMR-om, a zlata i kiča ne nedostaje, kao i vizuala koji pomalo podsjećaju na NFT umjetnička djela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Ovo je prvi Lizzin službeni singl od 2019. godine, kada je objavila svoj hvaljeni veliki nastup “Cuz I Love You”. Na albumu, trećem u njezinoj diskografiji, predstavljen je singl “Juice”, a kasnije su se našli i uspavani hitovi “Truth Hurts” i “Good As Hell”, prvotno objavljeni 2017. odnosno 2016. godine. Obje pjesme završile su slučajno na vrhu ljestvice 2019. godine, što je kasnije dovelo do brojnih nominacija za Grammy za zvijezdu rođenu u Teksasu.

Lizzo najavljuje novu glazbu od prošle godine, a nedavno je otkrila da radi s producentom Markom Ronsonom.

 

Foto: Cardi B + Lizzo – “Rumors” Caption