Kako je svima ovih dana fokus na milijun drugih stvari među kojima su i one glavne – kako ne paničariti i smiriti se, slijedi nekoliko savjeta za brzu beauty rutinu koja vam ujutro neće oduzeti puno vremena.

U atmosferi potresa, pa i korone, svakako nam fokus nije na beauty navike, ali kada ste kod kuće sigurno ste se već puno puta zapitale kako brzinski odraditi svoje uobičajene navike u kupaonici. Ipak, uz sva ova događanja na kraju dana smo žene, a stvar je i neke osobne higijene, zato vam donosimo nekoliko brzih trikova za buđenje s manje stresa. Potrese naravno ne možemo predvidjeti, zato kod mnogih ovih dana vrijedi ona ‘što prije to bolje’.

Izdvojite svoja ključna tri proizvoda za njegu i smjestite ih uz umivaonik ili negdje gdje su vam pri ruci. Nemojte pretjerivati, mi vam savjetujemo da to budu serum, krema za lice ili tonirana krema.

Znate li da serum možete nanijeti zajedno sa svojom kremom za lice. Znači na prste nanesite malo kreme i malo seruma, lagano ih promiješajte i nanesite. Time spajate svoju inače standardnu beauty rutinu u jedno.

Još jedan savjet je da jednostavno svoju dnevnu kremu ovih dana zamijenite s onom toniranom, te nakon seruma nanesete nju. Tko kaže da se nemate pravo osjećati dobro i kod kuće.

Uz pranje zubiju i umivanje, ovo će vam uzeti tek nekoliko minuta, a kao šećer za kraj, pokraj svoja omiljena tri proizvoda možete smjestiti i omiljeni parfem. Koja kapljica njega podići će vam raspoloženje i vjerujemo da ćete se nakon izlaska iz kupaonice osjećati još malo bolje.

Foto: Pexels