Ako vam treba brzinska beauty rutina, slijedi nekoliko savjeta za skincare rutinu koja vam ujutro neće oduzeti puno vremena

Iako sve više možemo pronaći beauty police koje vrve proizvodima, nije uvijek realno da možemo odraditi skincare rutinu koja ima osam koraka. Pogotovo kad je riječ o jutarnjem ritmu gdje nam jedan korak uvijek moraju biti kava ili čaj.

Ono što vam je najkorisnije kad ste u žurbi, jest izdvojiti svoja ključna tri proizvoda za njegu i smjestite ih uz umivaonik ili negdje gdje su vam pri ruci. Nemojte pretjerivati, mi vam savjetujemo da to, nakon čišćenja (ili samo ispiranja vodom u jutarnjoj rutini!) budu serum, krema za lice ili tonirana krema, s SPF-om.

Kiehls Face Cream Super Multi Corrective Cream SPF 30, Cijea: 546 kn

Znate li da serum možete nanijeti zajedno sa svojom kremom za lice? Da! To znači da na prste nanesite malo kreme i malo seruma, lagano ih promiješajte i skupa nanesete. Time spajate svoju inače standardnu beauty rutinu u jedno.

Biologique Recherche Serum
Biologique Recherche Oligo-Protéines Marines je serum posebno namijenjen za smanjivanje vidljivosti tamnih kolutova, cijena: na upit

Još jedan savjet jest taj da jednostavno svoju dnevnu kremu tijekom radnih dana zamijenite s onom toniranom, te nakon seruma nanesete nju, prije nego idete na posao. Lagana tonirana krema bit će vam odlična zamjena za puder, a koža će vam biti zahvalna. Tu je i SPF zaštita koju svakako trebate nanositi i zimi jer UVA i UVB zrake nisu otišle nikuda.

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 tonirana krema, 369 kn

Uz pranje zubiju i umivanje, ovo će vam uzeti tek nekoliko minuta, a kao šećer za kraj, pokraj svoja omiljena tri proizvoda možete smjestiti i omiljeni parfem! Koja kapljica njega podići će vam raspoloženje i vjerujemo da ćete se nakon izlaska iz kupaonice osjećati još malo bolje.

Foto: Pexels