Posljednji poljubac treće sezone “Bridgertona” zapečatio je sudbinu Colina (Luke Newton) i Penelope Bridgerton (Nicola Coughlan), ali avantura tek počinje za ovu omiljenu seriju. Dok se prašina slegla nakon kraja treće sezone, svi fanovi željno iščekuju što nam donosi četvrta sezona.

Dobre vijesti već su tu – Netflix je potvrdio četvrtu sezonu Bridgertona još 2021. godine, zajedno s trećom sezonom. Izvršna producentica Shonda Rhimes podijelila je oduševljenje rastom popularnosti serije, ističući da su priče obitelji Bridgerton uspjele zarobiti srca gledatelja diljem svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Što se tiče datuma izlaska nove sezone, Netflix je ostao misteriozan. Ono što znamo je to da streaming platforma nije bila dosljedna što se tiče datuma izlaska “Bridgertona”. Prva sezona izašla je u prosincu 2020., a druga sezona malo više od godinu dana iza prve – u ožujku 2022. Međutim, treća sezona uzela si je vremena, s prvim dijelom objavljenim tek nedavno, 16. svibnja, dok je drugi dio sezone izašao 13. lipnja, s razmakom od više od dvije godine između druge i treće sezone. Međutim, između druge i treće sezone, Netflix je izbacio “Queen Charlotte”, spin-off seriju bez glavnih “Bridgertonovih” likova.

Ipak, iako službeni datum izlaska nove sezone nije poznat, showrunnerica Jess Brownell, u razgovoru za “The Hollywood Reporter” na britanskoj premijeri drugog dijela treće sezone izjavila je da će se fanovi morati strpjeti do dvije godine, no uvjerava – čekanje će biti vrijedno.

“Radimo na bržem tempu izdavanja sezona, ali je proces izuzetno detaljan. Sve to uzima vremena, ali smo fokusirani na kvalitetu.”

Osim toga, sve oči uperene su u Netflix i Shondaland kako bi otkrili tko će biti središnji par u četvrtoj sezoni. Serija, temeljena na knjigama Julije Quinn, svakom sezonom istražuje život jednog od osam braće i sestara Bridgerton.

Anthony, Colin, Daphne i Francesca već su doživjeli svoj sretan kraj u prve tri sezone “Bridgertona”, što ostavlja preostalu četvoricu braće i sestara. Gregory i Hyacinth su premladi, što znači da su u igri Benedict i Eloise. Tko će biti sljedeći?

 

Foto: Profimedia.hr