Najpoznatija zagrebačka craft pekarnica Bread Club otvorena je na petoj lokaciji, na adresi Britanski trg 9. Nakon što je njihova prva lokacija na Trešnjevci nametnula trendove i izgradila cijelu zagrebačku scenu ljubitelja sourdough kruha, počeli su sa širenjem poslovanja i na druge zagrebačke kvartove.

Bread Club na zagrebačkom Britancu

Zagrebački Britanski trg upravo je dobio poslovnicu Bread Cluba, prve zagrebačke pekare koja je počela raditi isključivo sa sourdough tijestom. Tako je Zagreb pored Trakošćanske, Vlaške, Bukovačke i Horvaćanske bogatiji i za poslovnicu na Britancu. Bread Club je odmah po otvaranju svoje prve poslovnice na Trešnjevci stvorio vjernu zajednicu, a kupci su odmah prepoznali kvalitetu i ljubav koju ekipa koja stoji iza Bread Cluba ulaže u svaki proizvod.

“Veseli nas svaka nova lokacija koju otvorimo, krenuli smo s Trešnjevke, iz malog pogona koji je ujedno bio i prodajno mjesto. Tu smo jako puno naučili o navikama naših kupaca, jer smo konstantno bili u direktnom doticaju s njima. U međuvremenu smo narasli i proizvodnju smo dislocirali, tako da smo sada u proizvodnom prostoru većem od 800m2, iz kojeg snabdjevamo sva prodajna mjesta koja imamo. Trenutno smo u potrazi za novim lokacijama za daljnje širenje, kako bismo bili dostupniji što širem krugu naših kupaca.” – kazala je jedna od suvlasnika Bread Cluba, Anamaria Palić.

Pored mirisa kruha i focaccie, Britanskim trgom će se od sada širiti i miris kroasana, cruffina, glasovitih pizza, za koju je Bread Club tim nedavno dobio srebrnu medalju na Svjetskoj olimpijadi pekarstva i još mnoštva proizvoda koji postanu hit na društvenim mrežama.

Bread Club je brend proizišao iz ljubavi prema pekarstvu, koju oni svakodnevno šire sa svojim posjetiteljima, a od danas i na lokaciji Britanski trg 9.