Bradley Cooper i Carey Mulligan u iščekivanom filmu “Maestro” utjelovljuju Leonarda Bernsteina i Feliciju Montealegre! Nakon teaser trailera, pogledajte ih u prvom službenom traileru za film “Maestro”, koji će premijerno biti prikazan u kinima 22. studenoga, dok na Netflix stiže 20. prosinca.

Maestro

U traileru Cooper i Mulligan putuju kroz vrijeme dok se par zaljubljuje, doživljavaju strast, grade svoj odnos, dešava se i izdaja, a cijelo vrijeme praćeno s glazbom koja obilježava cijelu njihovu zajedničku priču. Film obuhvaća Bernsteinov profesionalni život, ali prešućuje njegova komercijalna postignuća u korist usredotočenja na njegov komplicirani odnos s Felicijom Montealegre.

“Ako ljeto ne pjeva u tebi, onda ništa ne pjeva u tebi.” – govori Cooper na početku trailera kao stariji muškarac, nježno svirajući klavir. Kasnije u traileru, ali prikazujući mladi par desetljećima prije, Mulligan završava rečenicu: “A ako ništa ne pjeva u tebi, onda ne možeš stvarati glazbu.” Pogledajte trailer, ako je suditi prema prvim kritikama, čeka nas sjajan filmski hit, s potpisom Bradelyja Coopera, u rangu, ili čak i veći od “A Star is Born”.

Fotografije: stillovi iz filma