24Kitchen – Jamie Oliver: Brzi božićni recepti, od 18. prosinca, ponedjeljkom u 13 sati

Jamiejevi brzi božićni recepti stižu u dvije blagdanske epizode. Poznati kuhar s gledateljima dijeli zbirku recepata uz koje je lako uštedjeti novac i vrijeme, ali i dobiti mnoštvo okusa.  U prvoj epizodi predstavlja glavne recepte božićne gozbe – za pečenu puricu, ali i jedno vegetarijansko jelo. U drugoj epizodi pratimo razdoblje između Božića i Nove godine, u kojima ostatke hrane Jamie pretvara u kreativna nova jela.

Izgubljeni gradovi s Albertom Linom

National Geographic – Izgubljeni gradovi s Albertom Linom, utorak 10. prosinca u 22 sata

Albert Lin je na misiji da riješi misterij izgubljenih gradova i ljudi koji su ih izgradili. Uporabom najsuvremenije istraživačke tehnologije, Albert skida slojeve vremena i pomiče svoje granice, ali i granice cijelog tima provodeći vrijeme u nekim od najzabačenijih i najopasnijih područja na zemlji.

Detektiv iz Chelseaja 

STAR Crime – Detektiv iz Chelseaja, od 11. prosinca, ponedjeljkom u 22 sata

Detektiv Max Arnold suočava se s četiri nova kriminalistička misterija. S njim su ponovno Ashley, Jess, Connor i Olivia koji otkrivaju intrigantan Chelsea, ali i tamnu stranu koju skriva. Nova narednica Layla Walsh pobrinut će da tim bude spreman za svijet umjetnosti, luksuznog umirovljeničkog života, veslanje, psihoterapiju i izlaske.

Kosti

STAR Channel – Kosti, od ponedjeljka do petka u 19 sati

Nova sezona serije započinje istragom smrti žene čije je tijelo pronađeno. U međuvremenu, Booth i trudna Brennan raspravljaju u kojem smjeru će im životi krenuti nakon rođenja bebe.

Veliki Gatsby

STAR Movies – Božićni filmovi i obiteljska večer, od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu

Ovaj prosinac STAR Movies kanal prikazuje čarobne božićne filmove svaki dan u 16 sati. Od klasičnih priča o ljubavi do modernih avantura ispunjenih čarolijom snijega i čuda gledat će se filmovi „Božićna pripravnica“, „Da bar imam Božić“, „Božićni kolačići“, „Kako stići kući za božić“ i brojni drugi. Za sve one koji ipak nisu ljubitelji zelenih i crvenih ukrasa ili božićnih lampica, tu su filmski klasici kao „Veliki Gatsby“ ili „Gravitacija“.

 

Tekst i fotografije: Promo