Zagrebački BoogieLAB zasigurno je jedno od omiljenih mjesta kad je riječ o uživanju u ukusnoj hrani ili ispijanju kave, odnosno koktela. Zanimljiv prostor koji nalikuje estetici svjetskih metropola, BoogieLAB čini još privlačnijim, no ovog puta svu pažnju “ukrala” je vijest da su u ponudu stigli novi signature kokteli.

Naime, kao što smo spomenuli, u BoogieLAB-u se jako dobro uživa u zanimljivim varijantama koktela. Primjerice, Pornstar Martini proglašen je najpopularnijim koktelom od strane posjetitelja, a vjerujemo da će i nove varijante jednako oduševiti.

Boogie odnedavno nudi čak šest novih inačica – Simple, It’s Mint to Be, Pilot Ep., John Doe, Violet Confusion i Blank 23. Ovi kokteli naglašavaju posvećenost BoogieLAB-a inovacijama i originalnosti, a raznolikost novih pića odražava želju da ispune različite palate okusa kako bi se gostima pružilo jedinstveno iskustvo. Stoga, tražite li mjesto koje nudi više od običnog izlaska, BoogieLAB bi mogao biti vaša sljedeća destinacija – bilo da ste raspoloženi za opuštenu večer ili želite isprobati nešto novo i uzbudljivo, ovaj mjesto nudi atmosferu koja spaja eleganciju s neformalnošću, idealno za sve koji žele začiniti svoje večernje izlaske.

Što se tiče tzv. signature koktela, radi se o jedinstvenim i specifičnim koktelima koji su karakteristični za određeno mjesto i ne mogu se pronaći niti na jednoj drugoj lokaciji. Ovakve varijante koktela moraju donijeti „nešto novo“ – bilo da se radi o okusu, načinu prezentacije ili pripreme. Kada je riječ o modifikaciji postojećih koktela, signature opcija treba se istaknuti s neočekivanim twistom kako bi gosti uživali u cjelokupnom iskustvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

Isto tako, vjerujemo da vam nije promakla vijest o širenju BoogieLAB-a, odnosno najava da ovo šarmantno mjesto otvara novu lokaciju izvan Lijepe Naše. Upravo je New York nova adresa, no otkrili da je uz Ameriku – u planu još novih lokacija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

Foto: BoogieLAB/Instagram