Kada vidimo da je film “Bones and All” spoj režije Luce Guadagnine, glume Michaela Stuhlbarga, Chloë Sevigny, Marka Rylancea, Francesce Scorsese i Timothéeja Chalameta u glavnoj ulozi i da glazbu filma potpisuju Trent Reznor i Atticus Ross onda znamo da nas uskoro u kinima čeka, ako ništa, jedan jako zanimljiv film.

Bones and All

Film će svjetsku premijeru imati na Venecijanskom filmskom festivalu ove godine i evo što sve o filmu znamo za sada (osim da je trenutno jedan od najrazvikanijih indie filmova ove godine)… Film je za Timothéeja Chalameta simboličan trenutak zatvaranja punog kruga, jer se ponovno ujedinjuje s Lucom Guadagninom, režiserom filma koji ga je proslavio; “Call Me by Your Name”. Bit će zanimljivo gledati ga u filmu ceste, ali u specifičnoj kombinaciji žanrova. Naime, “Bones and All” je tzv. film ceste, ali sa kanibalima! Da, dobro ste pročitali – kanibalima.

Timothée Chalamet je već najavio film na Twitteru s nizom crtica što je izazvalo reakcije obožavatelja. Pisao je crtice poput: “Soft bones”. “Crunchy bones”. “Boner bone”. I onda je uslijedio teaser trailer od 28 sekundi.

Film će svjetsku premijeru imati na Venecijanskom filmskom festivalu i pretpostavke su da ako će dobro kotirati da će sigurno morati ući u utrku za Oscare, što znači da će distribucija filma po kinima morati krenuti krajem 2022. godine. Iako je na nekim mjestima studeni naveden kao termin distribucije u kinima, službena informacija još nije objavljena. Potvrđeno je da će distribuciju raditi MGM, a obzirom na to kakav su posao napravili s filmovima “House of Gucci”, “Cyrano” i “Licorice Pizza” ne sumnjamo da ćemo morati tražiti projekciju po kinima.

Pogledajte trailer, izgleda intrigantno.

Bones and All 1

Foto: Bones and All, still iz trailera filma