Bon Iver podijelio je sa svojim obožavateljima novu pjesmu Second Nature za Netflixov nadolazeći film Don’t Look Up

Iako je konkurencija u ovo doba godine ogromna (pritom najviše mislimo na božićne produkcije s kojima se teško nositi) Bon Iver stiže baš sada, i to sa zanimljivom, pomalo sjetnom pjesmom Second Nature, koju je napisao skladatelj Nicholas Britell i producirao je zajedno s frontmenom Justinom Vernonom.

Ono zbog čega je podigla popriličnu prašinu je to što bi se trebala naći na soundtracku za film Adama McKaya, u kojem glume Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence, te prati nedavnu suradničku pjesmu Ariane Grande i Kida Cudija Just Look Up za film.

A zbog veselja Bona Ivera, jako se veselimo pogledati film. Na Twitteru je čak napisao da je riječ o djelu koje je nevjerojatno “i važno te nam donosi stvarnost kroz humor i umjetnost. Nevjerojatno sam dirnut što sam dio toga i što radim s talentiranim prijateljem Nicholasom”.

Zvjezdana glumačka postava za  Don’t Look Up također uključuje Meryl Streep, Jonaha Hilla, Timothéea Chalameta i Cate Blanchett.

FIlm već pobire visoke ocjene kritike, a svjetlo dana trebao bi ugledati na Badnjak. U jednoj recenziji stoji opaska da je riječ o bučnoj komediji koja nam daje poruku da je Zemlja ta koju vrijedi spasiti.

Svakako, ova pjesma koja je dio soundtracka nježna, i djeluje kao odlična podloga za zurenje u snijeg. Sad još treba samo dočekati snijeg. I film! Dotad, slušamo Second Nature.

 

Foto: Mark Metcalfe/Getty Images Entertainment via Getty Images