Burek i ASC pozivaju na prvi Block party u Peti kupe! Očekuje vas vikend chill u dvorištu novog kluba uz shopping i gastro posebnosti

Spojimo li svježe otvorenu terasu novog zagrebačkog kluba Peti kupe s odličnim shoppingom, glazbom i izuzetnom gastro selekcijom, dobivamo savršeni način za provođenje proljetnog subotnjeg poslijepodneva u Zagrebu!

Od strane kreatora glazbenih i street trendova, Bureka te Adriatic Social Cluba, u Peti kupe u subotu, 14. svibnja stiže prvi Block party s probranom prodajnom i gastro ponudom, pićem i glazbenim selekcijama. Dan u simpatičnom dvorištu u centru grada počet će točno u podne i biti prošaran kvalitetnim shoppingom, show-cookingom i druženjem, za što osobno brinu organizatori i njihovi posebni gosti.

Block Party, plakat

“Naš vrhunski chef Matija Bogdan uzima slobodan dan od slowcookinga u svojem matičnom ManO restoranu, kako bi na Block partiju predstavio vlastitu viziju street fooda. Ako još niste imali priliku kušati jela jednog od najnagrađivanijeg domaćeg mladog chefa – vrijeme je da se napokon upoznate”, kažu u najavi.

Matija Bogdan
Matija Bogdan

Brend sunčanih naočala Sherrif&Cherry na Block party donosi svoju novu SS2022 kolekciju, u kojoj se ovaj put ističe niz inačica popularnog „The Standard“ modela. Sherrif&Cherry na Block party donose i neke modele iz prošlih kolekcija, koji će se prodavati po promotivnim cijenama.

Sheriff&Cherry

Na Block partyju će gosti moći isprobati i antialergijski nakit Mymonmon, koji u dvorište Petog kupea stiže sa svojim modularnim modelima ogrlica, narukvica i naušnica, koje se lako konfiguriraju dodavanjem/micanjem dijelova. Ako ih još niste „ulovili“ u nekim od concept storeova, pronađite dizajnerice i njihov rad na Block partiju uz popust na odabrane komade nakita.

MyMyMon

Shamai Grin biljni terariji specifični su po tome što im trebaju minimalni uvjeti i njega za opstanak. Njihove kreatorice svoj će dućan iz Vinogradske na jedan dan premjestiti u Peti kupe te predstaviti koncept biljnih terarija svim putoholičarima ili nevještim biljkoljupcima koji žele zazeleniti svoje domove. Svi kupci na Block partyju mogu očekivati i promotivne cijene odabranih terarija Shamai Grina.

ShamaiGrin

House of Kiwi je zanimljiv modni brend fokusiran na domaću proizvodnju, neopterećen godinama i veličinama svojih kupaca. Na Block partyju će predstaviti novu ljetnu kolekciju koja u fokus stavlja zanemareni materijal – frotir, podjednako u muškim i ženskim varijantama.

Adriatic Social Club majice

Uz gostujuće brandove, na Block partyju će se pronaći i merchandise oba organizatora: BUREKa i Adriatic Social Cluba. Omiljeni zagrebački merch BUREK je, uz nove modele svojih sweatshirteva i T-shirtica, za Block party spremio seriju šilterica te popust do 50 % na pojedine modele majica iz prijašnjih kolekcija. Adriatic Social Club predstavlja svoje T-shirt majice i uređuje poseban mali market s pločama, te u Zagreb na jedno popodne donosi ležernost i neodoljivost svoje originalne splitske lokacije.

Burek merch

Dnevno druženje na Block partyju će, uz besplatni ulaz, trajati sve do 20 sati, te pripremiti goste za eventualni nastavak večeri na after partyju u samom Petom kupeu uz posebnog gosta Bureka i ASC-a, – Raphaela Top-Secreta. Večernji after party počinje u 22 sata.

Sve novosti vezane uz Block party do službenog početka pratite ovdje. Vidimo se!

 

Foto: PR