Premda je našoj koži uvijek potrebna adekvatna zaštita od sunca, utjecaja sunčevih zraka često postanemo svjesni tek s dolaskom dužih i toplijih dana kada smo suncu izloženiji više nego u jesen ili zimu. No SPF zaštita potrebna je cijele godine

Upravo zato, BIODERMA je održala predstavljanje svoje Photoderm linije za zaštitu od sunca koji pojačavaju prirodne zaštitne mehanizme u koži. Većina krema sa SPF za zaštitu od sunca, često nedovoljno i predstavlja tek površno rješenje. Kako bi koži pružili pouzdanu, pravilnu i trajnu zaštitu, BIODERMA je u svojoj liniji Photoderm razvila proizvode za zaštitu od sunca s posebnim Cellular Bioprotection™ patentom, prvim patentom s dokazanim djelovanjem za prirodnu obranu kože od UV zračenja.

Bioderma_event_SPF

Umjesto površne, vanjske zaštite, BIODERMA Photoderm proizvodi sa SPF potiču stanice kože da ojačaju vlastite mehanizme samoobrane i omoguće koži da se efikasnije odupru oštećenjima od sunca. Bioderma Photoderm proizvodi osmišljeni su za svakodnevno nošenje bez obzira na godišnje doba ili jačinu sunčevog zračenja. Stoga, osim proizvoda namijenjenima korištenju na plaži (kada se svi štitimo), BIODERMA u svojoj ponudi ima SPF proizvode koji služe za prevenciju kožnih reakcija (poput alergije na sunce ili kemijske filtere), zaštitu od sunca za osjetljivu kožu, kremu za sunčanje za djecu, suhu kožu, kožu sklonu crvenilu ili hiperpigmentaciji, specijalnu zaštitu od sunca za kožu sa sitnim borama i tamnim mrljama, posebnu zaštitu od sunca za masnu kožu sklonu aknama…

Bioderma_event_SPF

Posebnu pažnju BIODERMA je poklonila osjetljivoj koži sklonoj nepravilnostima kojoj je potrebna velika zaštita od sunca. Upravo zato razvila je Touch inovaciju namijenjenu mješovitoj i masnoj koži s mineralnim filterima koji pružaju učinkovitu zaštitu od sunca. Touch tehnologijom, kreme za sunce u dodiru s kožom pretvaraju se u puder, ostavljajući glatku i mat površinu koja traje osam sati. 

Bioderma_event_SPF

Photoderm NUDE Touch SPF50+ prvi je Bioderma Touch izum u zaštiti od sunca. Svojom svilenkastom teksturom zaglađuje ten, prekriva sitne nepravilnosti, daje koži prirodan izgled s mat efektom. Photoderm COVER Touch SPF50 + najnoviji je član obitelji krema za zaštitu od sunca. Pruža vrlo visoku zaštitu od sunca i potpuno prekrivanje, dopuštajući koži da diše dok u isto vrijeme kontrolira masnoću i matira kožu.

Bioderma_event_SPF

Osim što je predana u stvaranju dermatoloških proizvoda za adekvatnu zaštitu od sunca, BIODERMA jednaku pažnju poklanja i očuvanju eko-sustava. Sa saznanjem da stanje okoliša utječe i na nas same i svjesna da toksični sastojci iz mnogih kozmetičkih proizvoda štetno utječu na životinjski svijet u morima i oceanima, BIODERMA brižljivo bira i ispituje svaki sastojak svojih proizvoda i podržava inicijative za zaštitu morskog okruženja.