U nedavnom intervjuu pjevačica je otkrila da je u studiju već godinu i pol dana

Queen B se nedavno dotaknula pandemije i otkrila ono što svi željno iščekuju. “Uz svu izolaciju i nepravdu u posljednjih godinu dana, mislim da smo svi spremni pobjeći, putovati, voljeti i ponovno se smijati. Osjećam kako nastaje renesansa i želim biti dio njegovanja tog bijega na bilo koji način ”, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

“U studiju sam godinu i pol. Ponekad mi treba godinu dana da osobno pretražim tisuće zvukova kako bih pronašla to što funkcionira. Jedan refren može imati do 200 naslaganih harmonija. Ipak, ne postoji ništa poput količine ljubavi, strasti i iscjeljenja koju osjećam u studiju za snimanje. Nakon 31 godine, osjećam se jednako uzbudljivo kao i kad sam imala devet godina. Da, nova glazba stiže! ”

Osim glazbi, potvrdila je da se raduje i radu u drugim industrijama, poput razvoja svoga modnog brenda Ivy Park. “Želim pokazati da se možete zabaviti i imati svrhu, biti puni poštovanja i iznijeti svoje mišljenje. Možete biti i elegantni i provokator. Možete biti pomalo ludi i još uvijek biti modna ikona. Ovu slobodu želim svakoj osobi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Priznala je i da je desetljećima slijedila tuđa pravila, ali da sada može “prekršiti ono što treba prekršiti. Moja želja za budućnost je da nastavim raditi sve ono za što misle da nisam u stanju.”

Zadnji Beyoncéin solo album datira od revolucionarne ploče Lemonade iz 2016. godine. Iako je u međuvremenu surađivala s mužem JAY-Z-jem kao duo The Carters, svi željno očekuju novi zvuk koji će nedvojbeno imati i odlične popratne videospotove. Još nismo otkrili u kojem je smjeru otišla žanrovski niti koliko ćemo još čekati, no ne sumnjamo da će najava, u Queen B stilu, brzo doći do svih nas.

 

Foto: Larry Busacca / Getty Images Entertainment via Getty Images