Nevjerojatni vokali i spektakularni vizualni doživljaji — Beyoncé je još jednom zavladala svijetom glazbe svojom turnejom “Renaissance” koja je jučer službeno završila. Proteklih gotovo pet mjeseci, publika diljem svijeta imala je privilegiju svjedočiti izvanrednim nastupima kraljice popa, čije su vokalne bravure samo jedan segment njezine umjetničke genijalnosti.

No, “Renaissance” nije bila samo glazbena poslastica, bila je i prava modna revija na svakom koraku. Beyoncé je zablistala u više od 150 različitih outfita tijekom više od 50 koncerata, donoseći tako, ne samo glazbeni, već i modni spektakl. Njezin modni izričaj postao je sinonim za eleganciju, hrabrost i inovaciju, a svaki njezin nastup bio je prilika za modnu ekstravaganciju.

Upravo iz tog razloga, odlučili smo istražiti i izdvojiti naših 10 omiljenih modnih trenutaka s Beyoncéine turneje “Renaissance”. Odabir je bio težak, jer nas je Beyoncé svojim stilom i ekscentričnošću ponovno podsjetila da je prava modna ikona koja ne poznaje granice.

10. LOEWE

9. VERA WANG

 

8. DUNDAS

7. ALON LIVNÉ

6. OFF-WHITE

5. IVY PARK

4. ALEXANDER MCQUEEN

3.  MUGLER

2. BALMAIN

1. ZIGMAN

Foto: Instagram profili Ivy Park, Off-White, Alexander McQueen, Mugler, Beyonce