Beyoncé je 2010. bila prava senzacija u parfemskoj industriji kada je kreirala svoj prvi miris, parfem Heat! Od tada je kreirala niz različitih parfema povezanih s motivom vrućine, njezinim parfemskim labelom: Heat Rush, Midnight Heat i Shimmering Heat. Prije par dana je objavljeno da je megazvijezda kreirala novi parfem za koji već postoji lista čekanja na beyonce.com. Isporuka bočica novog parfema bi trebala započeti u studenom ove godine.

Beyoncé – Eau De Parfum

Objava oko Beyoncéinog nadolazećeg “Eau De Parfum” (jedinog imena koje je do sada objavljeno) bila je pomalo misteriozna. Na web stranici možemo vidjeti oblik bočice, ali samo kao ocrtanu sjenu, iako se novo lansiranje reklamira kao “uklopljeno u umjetnost” i “izradila i dizajnirala Beyoncé”. Njezinim “Beehive” fanovima parfem će biti dostupan po cijeni od 160 USD za bočicu od 50 ml. Dok čekamo da se otkrije ime i sama bočica, ono što znamo jest da je novi miris kreiran u Francuskoj, dizajnirala ga je sama Beyoncé i da će postojati neka vrsta “posebnog poklona uz kupnju” (u ograničenim količinama). Također je otkriven mirisni profil parfema: gornje note uključuju klementinu, zlatno medeno srce, apsolut ruže i jasmin sambac, a baza je namibijska smirna i zlatni jantar.

Obožavatelji su već dokazali da su spremni potrošiti 160 dolara na misteriozni parfem prije nego što saznaju o čemu se točno radi – prednarudžba se rasprodala za cijelih 20 minuta! Uzimajući u obzir da je Heat bio najuspješniji i najunosniji parfem slavnih svih vremena, generirajući 400 milijuna dolara u prodaji samo od 2010. do 2013. godine, ako ste zainteresirani, pametno bi bilo zabilježiti se na listu čekanja.

Fotografije: Getty Images, screenshot