Širok osmijeh oslobađa hormone sreće i povećava naše blagostanje – pritom za unutarnje blaženstvo nije potrebno mnogo, samo vlastiti stav prema sebi i životu. Sačuvati osjećaj opuštenosti čak i kad stvari idu drukčije i ne shvaćati se previše ozbiljno: ovo samoprihvaćanje i ljubav prema sebi čine da blistamo iznutra.

A postoji li bolji način da to utjelovite nego s velikim, iskrenim i uzbudljivim osmijehom? Betty Barclay Happiness miris je za snažne i samouvjerene žene koje svojom prirodnom snagom i snagom osmijeha inspiriraju ne samo sebe nego i druge. Žene koje kroče svojim putom pozitivno i samouvjereno i ne boje se pogriješiti ili biti nesavršene – te su tako pronašle ključ prave sreće.

Miris Betty Barclay Happiness kao i pripadajući proizvodi za njegu dostupni su od kraja lipnja 2023.

Sreća koja vam donosi mir

Biti na vlastitom životnom putu kao žena i odavno ostaviti ideale drugih iza sebe: miris Betty Barclay Happiness odiše radošću pomirenosti sa sobom prema geslu „Happiness is not out there, it’s inside you!”. Miris koji stečenim samopouzdanjem naglašava unutarnju sreću i pušta nas da zablistamo.

Mirisna životna radost

Voćne note spajaju se s cvjetnim akordima kako bi stvorile živahnu kompoziciju: Betty Barclay Happiness uranja u neusporedivu voćnost koja otvara voćno-cvjetnu kompoziciju sočnom kruškom, slatko-kiselim crnim ribizlom i pikantnom jabukom. U srednjoj noti pozdravlja vas šareni buket prirodnosti s cvjetnim, ženstvenim notama nježne ruže, ljupkog jasmina i senzualne vanilije. Usavršen i nježno zaokružen, buket završava zemljanim jantarom i slatkasto-oporim mošusom.

Gornja nota
Kruška, crni ribiz, jabuka

Srednja nota
Ruža, jasmin, vanilija

Donja nota
Jantar, mošus

voćno – cvjetno – ženstveno

Betty Barclay Happiness veganski je miris koji naglašava prirodnu radost života osobe koja ga nosi.

Blistav dizajn

Dizajn mirisa Betty Barclay Happiness također vizualno utjelovljuje ženstven, moderan miris svojim oblikom i prekrasnom tamnoružičastom i zlatnom bojom. Oblikovanu bočicu, koju karakteriziraju jasne linije, ukrašavaju zlatni natpis i zlatni čep. Životnoj radosti posvećujemo se sa stilom i ljubavlju prema detaljima te upotrebljavamo folije za vruće utiskivanje i reljefne listove zlatne djeteline na sklopivoj kutiji. Dizajn mirisa Betty Barclay Happiness pretvara miris u prekrasan dodatak svake kupaonice! 

Mirisni asortiman

Širite sreću – s mirisima i proizvodima za njegu Betty Barclay Happiness:

Eau de Parfum Natural Spray                      20 ml                22,50 €*

Eau de Toilette Natural Spray                      20 ml                18,50 €*

Eau de Toilette Natural Spray                      50 ml                32,00 €*

Deodorant Natural Spray                            75 ml                11,75 €*

Duo set (EDT, 20 ml + gel za tuširanje, 75 ml)                                  22,50 €*

* Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Miris Betty Barclay Happiness dostupan je od kraja lipnja 2023. u odabranim drogerijama, trgovinama i trgovačkim centrima kao i u specijaliziranim trgovinama.

Više informacija dostupno je na stranici bettybarclay-fragrances.com te na Instagramu i Facebooku pod @bettybarclayfragrances.

Tekst i fotografije: Promo